Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O Ses Türkiye 2023 'Yılbaşı Özel' jürileri belli oldu! O isim kadroda olmayacak… O Ses Türkiye 2023 'Yılbaşı Özel' jürileri kim?
        1

        TV8 ekranlarında yer alan ve yılbaşı denilince ilk akla gelen eğlence ve müzik programlarından olan O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Özel 31 Aralık Cumartesi akşamı ekranlara gelecek. Her yıl birbirinden ünlü isimlerin yarışmacı olarak katıldığı programın 2023 yılbaşı özel bölümünde jüri koltuğuna oturacak isimler şimdiden belli oldu. Jüride bu sene Hadise'nin yer almaması ise dikkat çekti.

        2

        O SES TÜRKİYE 2023 YILBAŞI ÖZEL JÜRİLERİ

        Muhteşem bir müzik şöleniyle birbirinden ünlü isimlerin seyircilere yaşattığı özel ve eğlenceli anlarla son yılların rekor kıran programı olan O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimler belli oldu. Programda yer alacak konuklar ise henüz belli değil.

        O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde jüri koltuğunda oturacak olan 4 jüri ise şöyle:

        3

        Beyazıt Öztürk

        7

        Jüride Hadise'nin yer almaması dikkatlerden kaçmazken, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

        YARIŞMACILAR NETLEŞMEDİ

        Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı O Ses Türkiye 2023 yılbaşı özel bölümü 31 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak. Sevilen ünlülerin yeteneklerini sergilediği O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünün yarışmacıları ise fragman yayınlandıktan sonra netlik kazanacak.

        Haberi Hazırlayan: Hacer Tonay

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ