Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Öğretmenler Günü hediyeleri! Öğretmenler Günü hediye önerileri

        Yarın yurt genelinde okullarda ve eğitim kurumlarında etkinliklerle kutlanacak olan Öğretmenler Günü öncesinde, öğretmenine hediye almak isteyen öğrenciler, kararsızlığını sürdürüyor. İşte öğretmenlere verilebilecek hediyeler ve Öğretmenler Günü hediyeleri...

        ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYELERİ

        Öğretmenler Günü'ndeöğrenciler hediye araştırmalarına başladı. Öğretmenine hediye almak isteyen öğrenciler, alacağı hediye konusunda kararsızlık yaşıyor. İnternet üzerinde de "Öğretmenler Günü hediyeleri" ve "Öğretmenler Günü hediye önerileri" aramalarını yapan öğrencilerin büyük bölümü ne hediye alacağını kararlaştırmış durumda değil. İşte en güzel Öğretmenler Günü hediyeleri önerileri...

        ÇİÇEK

        Özellikle kadın öğretmenlere alınabilecek hediyelerin başında çiçek gelir. Öğretmenlere hediye edilecek olan çiçekler, onların mutlu olmasını sağlayabilir ve aynı zamanda öğretmeninizin değerli olduğunu hissettirebilirsiniz. Bu nedenle öğretmenler günü hediyesi için kararsız kalan öğrenciler, çiçek almayı tercih edebilir.

        CÜZDAN

        Öğretmeninize alacağınız hediyenin günlük hayatta kullanılabilir olmasını istiyorsanız, cüzdan almak iyi bir tercih olabilir. Öğretmene alınacak hediyeler arasında yer alan cüzdan ile, öğretmeninize günlük olarak kullanabileceği ve kullanırken sizi hatırlayacağı bir hediye verebilirsiniz.

        REKLAM

        KİŞİYE ÖZEL KALEM

        Günümüzde çok tercih edilen bir hediye olmasa da, kişiye özel kalemler ile öğretmeninizi sevindirebilirsiniz. Gündelik yaşamda öğretmenler kalemleri sık sık kullanmaktadır. Bu nedenle öğretmeninize hediye edebileceğiniz kalem ile mutlu edebilirsiniz. Özellikle isim ve soy isim baş harflerini yazdırarak verebileceğiniz kalem hediyesi ile anlamlı bir hediye vermiş olursunuz.

        FOTOĞRAF ÇERÇEVESİ

        Öğretmenlerinizin evinde kullanabileceği hediyelerden olan fotoğraf çerçevesi ile öğretmeninize güzel bir hediye verebilirsiniz. Evin duvarına asılacak bir fotoğraf çerçevesi ile öğretmeninizin fotoğraflarını asabileceği bir hediye vermiş olursunuz. Fotoğraf çerçeveleri de türüne ve boyutuna göre değişiklik gösterebilir.

        REKLAM

        ÇANTA

        Öğretmenler günü hediyeleri araştırmasını yapan öğrenciler için bir diğer seçenek de çantadır. Çanta, hem kadın öğretmenlerin hem de erkek öğretmenlerin kullandığı bir eşyadır. Kadın öğretmenler için hoş görünümlü ve kullanışlı bir kol çantası, erkek öğretmenler için de dosya çantası veya laptop çantası hediyesi vermek oldukça mantıklıdır.

        YILIN EN İYİ ÖĞRETMENİ ÖDÜLÜ

        Süs eşya dükkanlarında satılan ödül görünümündeki sarı renkli süs eşyalar ile öğretmenlerinizi sevindirebilirsiniz. Ödül şeklinde satılan bu hediyeler arasında "Yılın En İyi Öğretmeni Ödülü" yazılı olan eşyayı öğretmeninize hediye etmek, öğretmeninizi oldukça sevindirecek ve kendisini değerli hissedecektir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ