Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Oğuz Yılmaz'ın eşi Aylin Yılmaz'dan duygusal paylaşım: Yaşarken ölmek bu olsa gerek
        1

        "Çekirge" ve "Bas Bas Paraları Leyla'ya" şarkılarıyla tanınan Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz, mayıs ayında kalp krizi geçirmişti. Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Yılmaz, memleketi Ankara'da son yolculuğuna uğurlanmıştı.

        2

        53 yaşında hayatını kaybeden Oğuz Yılmaz'ın eşi Aylin Yılmaz, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

        3

        "YAŞARKEN ÖLMEK BU OLSA GEREK"

        Yılmaz paylaşımında, "Bugün sensizliğin 6 ay 184 gün 4416 saat 264960 dakika 15897600 saniyesi sensiz ve derin anılar. Seni her an düşündüğümde yüreğimde kıyamet kopar. Yaşarken ölmek bu olsa gerek. Seni çok özledim Canom" ifadelerini kullandı.

        4

        Aylin Yılmaz, geçtiğimiz günlerde de 23 yıllık eşinin mezarlığını ziyaret etmişti. Yılmaz, mezarlıkta çekilen fotoğrafları Instagram sayfasında takipçileri ile paylaşmış ve yine duygusal bir mesaj yayınlamıştı.

        5

        "BİRBİRİMİZE DOYAMADIK"

        İki çocuk annesi Yılmaz, paylaşımına şu notu düşmüştü:

        "Bak yine baş başa kaldık. Seni hiç yalnız bırakmayacağım. Hayatımın en zor günlerinden biriydi. Böyle bir günü yaşayacağımı hiçbir zaman düşünmemiştim. Daha gerçekleştireceğimiz sayısız hayalimiz vardı 23 senedir birbirimize doyamadık."

        6

        OĞUZ YILMAZ HAKKINDA

        Oğuz Yılmaz, 25 Ekim 1968'de Ankara'da dünyaya geldi. Müziğe küçük yıllardan beri merak sardı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği müzik yarışmalarında dikkat çekti. 1989 yılında "Duydun mu? - Bi Denem" adında, ilk albümünü yayınladı ve satış rekorları kırdı.

        "Çekirge" ve "Gördün mü?" gibi hit şarkılara imza attı. 2004 yılında kendi müzik şirketiyle yoluna devam eden Oğuz Yılmaz "Yılmazlar Plak Şirketi"ni kurdu. Sanatçı, iki çocuk babasıydı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ