Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Okan Buruk: Hiç böyle ezilmediler! - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasında Galatasaray ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan mücadeleyi Alman temsilcisi 3-1 kazandı. Mücadelesi sonrası teknik direktör Okan Buruk önemli açıklamalarda bulundu.

        2

        "HİÇ BÖYLE EZİLMEDİLER"

        "Bayern Münih belki uzun zamandır şut olarak değil, oyun olarak da böyle ezildiğini izleyenler görmemiştir."

        3

        "İLK YARI 5-6 ATABİLİRDİK"

        "Sonuç önemli. İlk yarı çok net üstündük. Taraftarın da muhteşem desteği vardı. Destek ile oyun birleşti. Planımız buydu. Bireysel olarak günümüzde olsak, ilk yarı 5-6 atabilirdik."

        4

        "İKİNCİ GOL MORALİ BOZDU"

        "Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nin ikinci favorisi. Oyun olarak çok büyük üstünlük kurduk. Gidip kötü kullandığımız kaybettiğimiz pozisyonlar oldu. Bayern Münih geçişleri iyi kullandı. Ancak bu oyunu ortaya çıkartmak önemliydi. Bayern sonlandırmada bizden daha iyiydi. 2-1'den sonra cevap veremedik. Tam değişiklik yaparken gol yedik. Moral bozukluğundan onların da etkisi olmadı. İyi işler yaptık, kazanmamız gereken maçtı."

        5

        "YORGUNLUK BELLİ OLDU"

        "Beşiktaş derbisini oynadık, yorgunluk bekliyorsunuz. Geriye de çok şiddetli koştuk. Zaman zaman oyuncuların yorgunluğu belli bir dakikadan sonra ortaya çıkıyor. Değişikliklerle onu kapatmak istiyorduk olmadı. Planımız tuttu ama ikinci gol bize maçı kaybettirdi."

        6

        "HEDEF BU GRUPTAN ÇIKMAK"

        "Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak istiyoruz. İç sahada Manchester United maçı ve iki deplasmanımız var. Diğer maçların da sonuçları önemli. Ancak tek hedef gruptan çıkmak."

        7

        "ÇOK İYİ OYUNCULAR"

        "Rakibimiz geldiği pozisyonları değerlendirdi. Sane ve Coman gibi çok iyi kanat oyuncularına sahipler. Onlar da çok etkili bir şekilde bizi cezalandırdılar. Bayern Münih gibi bir takıma karşı böyle oynamak benim için çok değerli. Zamanı geldiğinde, bu kaçırdıklarımızı da atacağız."

        8

        "ANGELINO'YU BEĞENİYORUM"

        "Angelino'yu çok beğeniyorum. Transferini çok istedim. Çok değerli bir isim. Ofansif bek, defans anlamında daha geride. O yüzden Kazımcan Karataş'ın hız olarak önde gördüm. Biraz da temaslı oyunda daha iyi olacağını düşündüm. Bölüm bölüm bu temasları yaptım. Abdülkerim Bardakçı'yı da burada kullandık ama savunmada da iyi bir ikili var. Onları da bozmak istemedim. Abdülkerim sol bek oynamayı da sevmiyor. Oyunun başında kullanmayı da düşündük."

        9