Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Özcan Deniz 6 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan’la Kıbrıs’a uçtu

        ‘Kimse için işimi kenara atmam’

        HT Magazin’de yer alan habere göre, 018’i Paris’te karşılamayı planladığı Fransız sevgilisi Aurelien Muller’le sürpriz şekilde ayrılan Hadise de Kıbrıs yolunda görüntülendi. Neşeli olduğu gözlenen popçu, “Benim için her zaman önce iş gelir, kimse için işimi kenara atamam” dedi. Hadise, meslektaşları için telaffuz edilen yılbaşı ücretlerini ise abartılı bulduğunu söyledi.

        Bir sen bir ben bir de bebek!

        Baba olmaya hazırlanan ve bu yılbaşı sahne almayan Özcan Deniz, yeni yıl tatili için altı aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan’la Kıbrıs’a uçtu. Atatürk Havalimanı’nda el ele görüntülenen ikili soruları yanıtsız bırakırken Aktan’ın karnının iyice belirginleştiği görüldü.

        REKLAM

        ‘Mutlu olmak istiyorum’

        Zerrin Özer, yeni yıl konseri için Azerbaycan’ın yolunu tuttu. Atatürk Havalimanı girişinde görüntülenen ünlü sanatçı, yeni yıldan beklentisini şu sözlerle dile getirdi: “Mutlu olmak, yakın dostlarımla güzel bir ömür yaşamak istiyorum.”

        Kıbrıs aşıkları

        Yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta sahne alacak olan Murat Boz, yavru vatana sevgilisi Aslı Enver’le uçtu. Havalimanı girişinde sarmaş dolaş görüntülenen ikili, basın mensupları aracılığıyla herkese iyi seneler dileyip bekleme salonuna geçti.

        Yeni yıla Antalya’da girdi

        Bülent Ersoy, yeni yıla Antalya’da girdi. Atatürk Havalimanı CIP salonunun girişinde görüntülenen Diva, Antalyalı hayranları için özel bir yılbaşı repertuvarı hazırladığını söyledi. Ersoy, “Tarkan’la şarkımızın provaları devam ediyor. Bu nedenle 4 Ocak’ta İstanbul’a geri döneceğim” dedi.

        Esprileriyle kahkahalara boğdu

        Sahne almak için Kıbrıs’a uçan isimlerden Metin Şentürk, gazetecileri esprileriyle kahkahalara boğdu. “Nereye git derlerse oraya gidiyoruz’’ diyen ünlü şarkıcı, ‘‘Yakında yeni projelerimle karşınıza çıkacağım’’ diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ