Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Pınar Altuğ: Kırmızı bana çok yakışıyor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, önceki akşam düzenlenen Gelin, Damat Dergisi'nin ödül töreninin sunuculuğunu yaptı. Basın mensuplarıyla sohbet eden Altuğ, "Kırmızı giymişsiniz, yakışmış." diyen muhabirlere, "Evet, kırmızı bana çok yakışıyor." sözleriyle yanıt verdi.

        47 yaşındaki oyuncu, "İnsanlar ödül alınca mutlu oluyor, ben de böyle bir gecenin parçası olmaktan mutluluk duyuyorum." açıklamasını yaptı.

        2

        "ÇOK KALBİ ACITAN BİR ŞEY"

        "Yazı yaşamak çok güzel ama zor bir yazdı, siz de biliyorsunuz." diyen Pınar Altuğ, "Mutasyonlardan sonra virüsten dolayı endişe yaşadık. Hem de yangınlar çok kötüydü. Bir de gözünüzün önünde olunca daha da etkileniyorsunuz. Uzaktan işin ciddiyetini anlayamayabilirsiniz. Yakından şahit olmak insanın çok kalbini acıtan bir şey. İşin kötüsü; insan gücüyle pek bir şey yapılamıyor. Herkes var gücüyle çalıştı ama öyle bir kova suyla sönecek gibi değildi. Bu yüzden büyüdü yangınlar, bir tarafımız sönük kaldı." ifadelerini kullandı.

        Ayrıca yeni bir proje anlaşmasının olmadığını dile getiren oyuncu, "Şehre yeni geldim, bakacağız artık." dedi.

        3

        "İYİ Kİ..."

        Öte yandan 12 Nisan 2008'de Yağmur Atacan ile nikah masasına oturan oyuncu Pınar Altuğ, evlenme teklifi yıl dönümlerinde romantik bir paylaşımda bulunmuştu.

        Atacan ile sahil kenarında çekilen bu karesini yayınlayan Altuğ, gönderisine, "İyi ki be kocam, iyi ki..." notunu düşmüştü. Su adında bir kızı bulunan 46 yaşındaki oyuncunun paylaşımına; Yasemin Özilhan, Ayşe Tolga, Asuman Dabak ve Uğurkan Erez gibi ünlü isimler yorum yapmıştı.

        4

        "DELİYE HER GÜN BAYRAM"

        Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile evlilik teklifi yıl dönümlerini kutladıklarını anlatmıştı.

        Ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Evlilik yıl dönümümüz değildi, evlilik teklifi yıl dönümümüz vardı. Deliye her gün bayram. Hep kutlayacak sebeplerimiz olsun, hayat çok kısa. Göz açıp, kapayıncaya kadar geçti. Nasıl geçti, 13 yıl oldu bilmiyorum. Bir ömür boyu aynı yastığa baş koymaya söz verdik." demişti.

        5

        "ÇATLAYIN!"

        Ayrıca sosyal medya hesabını aktif kullanan Pınar Altuğ, kendisine gelen yorumları yanıtsız bırakmıyor. Altuğ, geçtiğimiz günlerde amuda kalkarak verdiği poza, "Bu yaşta iyi cesaret. Düşsen kırılan yerin kaynamaz." yorumunu yapan takipçisine, "Kırılmaz, siz rahat olun ya da çatlayın! Bilemedim..." şeklinde cevap vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ