Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Prens William'ı Kate Middleton'dan ayırmak için her yolu denemiş!
        1

        Yazar Christopher Anderson'ın 2016 yılında kaleme aldığı Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne" adlı kitap, internet ortamına aktarıldıktan sonra İngiltere basınını tekrar meşgul etmeye başladı.

        2

        Kitabın bu kadar konuşulması ise İngiltere Kraliyet Ailesi hakkında ortaya atılan iddialar...

        3

        Daily Mail'in haberine göre kitapta Prens Charles'ın karısı Camilla Parker Bowles'un, üvey oğlu Prens William'ın Kate Middleton'dan ayrılması için elinden geleni yaptığı öne sürüldü.

        4

        Anderson'a göre Prens Charles ile 2005 yılında evlenen Camilla Parker Bowles Kate Middleton'ın Kraliyet Ailesi'ne uygun olmadığını ileri sürerek hemen bu ilişkinin bitmesini istedi.

        5

        Ayrıca 30 yıl bekledikten sonra Kraliyet Ailesi'ne katılan Camilla Parker'ın Kate Middleton'ın Prens William'la evlenmesini hazmedemediği öne sürüldü.

        6

        Üniversite aşıkları Prens William ile Kate Middleton, 6 yıllık birlikteliğin ardından 2007'de ayrıldı. Ancak bu ayrılık uzun sürmedi ve çift 2011 yılında hayatlarını birleştirdi.

        7

        Kraliyet'e yakın Grant Harrold ise kaynaklar ise iddiaları reddederek "Bu, temeli olmayan sahte bir hikaye gibi geliyor" dedi.

        8

        The Story of Diana adlı belgesele göre Camilla Parker, Prens Charles'ın ilk aşkıydı ancak Parker hem dul hem de çocuklu olduğu için Kraliçe Elizabeth tarafından Kraliyet Ailesi'ne kabul edilmemişti.

        9

        Bu sırada Prens Charles ile Lady Diana birlikteliğe başlamış ve unutulmaz bir düğünle dünyaevine girmişti. Ancak Prens, Camilla Parker'ı bir türlü kafasından çıkaramamıştı.