Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Konyaspor maçı yorumu - Galatasaray Haberleri
        1

        NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 2-1 kazandığı Atiker Konyaspor maçını değerlendirdi:

        2

        İLK YARI SONU

        "Konyaspor çok etkili ve tehlikeli kontra atak yapıyor. Fatih hoca, muhtemelen Selçuk ya da Donk'u çıkarıp, Belhanda'yı oraya çekip, Yasin ya da Sinan'ı öne çekecek gibi gözüküyor.

        3

        Galatasaray bugün bir şekilde, ite kaka atar. Konyaspor'un 2. golü bulması lazım. Bu maç 1-0 bitmez, özeti bu. Konya 1-0 bitiremez bu maçı.

        4

        Ferhat maçın başında kart gördü. Bir tane hamlesinde hakem atacaktır. Bir yakalarsa hemen atacak. Vasat maç yöneten bir hakemle 2. yarıda maç daha farklı yerlere gidebilir.

        5

        Konya'nın bu maçı 11 kişi bitireceğini zannetmiyorum. Penaltı pozisyonunu da hakem hocalarına bırakalım.

        6

        MAÇ SONU

        Önümüzdeki haftanın heyecanı şimdiden başladı, çok kritik bir hafta bekliyor bizi. Cumartesi ve pazar günü şampiyonluk adayları kendi aralarında oynuyor, müthiş bir tesadüf.

        7

        Galatasaray, Fatih Terim ve 50 bin kişilik ordusuyla baskıyı kuracaktır, gol gelecektir ve bu maç 1-0 bitmez dedik. Türkiye'deki futbol budur.

        8

        Hoca Maicon'u aldı, gönderdi santrafora. Ahmet Çalık oyuna girdi. Gol olunca aldı, defansta 5'liye döndü. Kazanmaya yönelik her türlü çılgınlığı yaptı.

        9

        Risk seven teknik adamlar, genellikle riskinin karşılığını alırlar. Galatasaray yüklendikçe yüklendi, çok organize değildi ama yüklendi.

        10

        Tam bir Telekom galibiyeti. Taraftarın etkisiyle iç sahada böyle oynanır ve taraftar desteğiyle kazanılır. Derbi Fatih Terim'in final maçı değil, Aykut Kocaman'ın final maçı.

        11

        Fenerbahçe'nin olmazsa olmaz maçı, Galatasaray maçı. Kazanırsa ciddi şekilde ortak olacaktır, lig yeniden başlayacaktır Fenerbahçe için. Diğer 3 takım da sonuna kadar gidecektir.

        12

        UEFA, Türk takımlarını dışarıda bırakmak istemiyormuş. Minimum hasarla atlatılır inşallah ama şu da bir gerçek ki, Galatasaray'ın daha önceki vaatleri 20 iken, 91 olmuş."