Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Selçuk Ural'dan Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses sevenlerine ağır sözler - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Bir dönemin ünlü sanatçılarından Selçuk Ural, Posta'ya konuştu. Ural, verdiği röportajda Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses hayranlarıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

        "TÜRKİYE'NİN 'KIRO' GRUBUNU TAŞIYORLAR"

        İşte Selçuk Ural'ın röportajından öne çıkan kısımlar:

        * Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses... Onlar da Türkiye’nin kıro grubunu kapsıyor. Çünkü kendini jiletleyen adam, normal adam değildir. Onların konserine gittiğin zaman bir tane normal insan göremezsin. Çünkü ülkemizin yüzde 90’ı kültürsüz ve kıro. Kadın cinayetlerini görüyoruz. Ajda Pekkan’ın, Cem Karaca’nın, Barış Manço’nun konserinde kimse kendini jiletlemiyordu ama onların konserlerinde niye jiletliyor? Çünkü o şarkılardaki sözler, onlara hitap ediyor.

        REKLAM
        Müslüm Gürses
        Müslüm Gürses

        "AİLELERİNDEN ÖYLE GÖRMÜŞLER"

        * Bu kişiler kültürsüz, kendiyle barışık olmayan, hiçbir hayat eğitimi almayan insanlar... Aslında onların da suçu yok. Ailelerinden öyle görmüşler. Neden bu kadar mahalle kavgası var? Trafik kavgalarında, kadın cinayetlerinde, çocuk tacizlerinde bir numarayız. Neden? Çünkü bizim zamanımızda nüfusun yüzde 90’ı okumuştu ama şimdi tam tersi.

        * Yalnız okul değil. Aile terbiyesi çok önemli. Bunların hepsi çocukluktan geliyor. Mutsuz büyümüşsen böyle oluyor. Tahsilli kıro da çok. Bir laf var ya; 'Okumak cehaleti alırmış ama eşeklik baki kalırmış...'

        Ferdi Tayfur
        Ferdi Tayfur

        TEPKİ TOPLADI

        Selçuk Ural'ın bu sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. Tayfur ve Gürses hayranları, Ural'a tepki gösteren mesajlar yayınladı. Sanatçının bu açıklamalarının ardından Selçuk Ural, Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses, Twitter'da çok konuşulanlar arasına girdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ