Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Selin Ciğerci: Evlenebilirim de Gökhan Çıra ile barışabilirim de - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Selin Ciğerci, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Muhabirlerin "Bekarlık sultanlık mı?" sorusuna Ciğerci, "Benim için değil, çünkü ben evliliğe düzene bağlı bir kadınım" dedi.

        2

        Eski eşi Gökhan Çıra ile sık sık görüştüğünü söyleyen Ciğerci, "Tekrar evlenir misiniz?" sorusuna ise, "Olabilir neden olmasın. Tekrar evlenebilirim, Gökhan'la da barışabilirim. Allah herkese her şeyin hayırlısını versin" diyerek evliliğe kapılarını açık bıraktı.

        "ÇOCUK KONUSU KAPANDI"

        Öte yandan çocuk konusunu kapattığını söyleyen Selin Ciğerci "Olmuyor malesef o konu kapandı. Allah isteyen herkese nasip etsin" diye konuştu.

        3

        15 DAKİKADA BİTTİ

        2019'da dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu Gökhan Çıra'nın evliliği 15 dakikada sona erdi. Çift, anlaşmalı olarak Beykoz Adliyesi'nde boşandı.

        "BU İLİŞKİYİ DEVAM ETTİRMEYİ BAŞARAMADIK"

        İkili, duruşma sonrası konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayınladı:

        Biz birbirimizi çok sevdik, çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösterir bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki biz aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimize, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz...

        4

        "İHANET" İDDİASI

        Geçtiğimiz sene de Selin Ciğerci ve futbolcu eşi Gökhan Çıra'nın ihanet gerekçesiyle boşanacağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ciğerci'nin, sunucu Melisa Emirbayer ile eşinin ilişkisini öğrenince; genç kadının evine bıçakla gidip, yüzüne kezzap atmakla tehdit edip, şiddet uyguladığını öne sürülmüştü.

        5

        "İFTİRA ATIYORLAR"

        Selin Ciğerci, "Kimseyle uğraşmadım ben. İftira atıyorlar. Biri çıkıyor 'Anne olamayacaksın' diyor, biri 'Cinsiyet değiştirdin' diyor. Biri de 'Aldatılması normal' deyip, yerden yere vuruyor. Ben ne yapmışım ya! Herkes kendi ahlakına, geçmişine baksın!" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ