Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serel Yereli üstsüz fotoğrafını paylaştı
        1

        Hakan Sabancı’nın eski sevgilisi, stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, geçen hafta Instagram hesabından üstsüz bir fotoğrafını paylaşmıştı.

        2

        Sakuçoğlu fotoğrafın altına şu notu düşmüştü: “Ruhunu serbest bırak”

        3

        Kısa bir süre önce Bodrum Masalı'nda rol alan Serel Yereli de Eliz Sakuçoğlu’na özenip, üstsüz bir fotoğrafını paylaştı.

        4

        Sereli yayınladığı kareye, “Gençliğimi ve güzelliğimi kaybettiğimde de beni hâlâ sevecek misin?” notunu düştü. Genç oyuncunun bu fotoğrafı olay oldu ve yorum yağdı.

        5

        Yereli verdiği poz hakkında ilk kez konuştu. Sosyal medyadan açıklamaya yapan oyuncu, 'Üstsüz fotoğraf öyle olmaz, hiç porno izlemiyormuşçasına haber yapmayın. Birbirimizi kandırmayalım! Bir sırt gösterdik diye...' mesajını yazdı.

        6

        Serel Yereli daha önce de üstsüz bir fotoğrafını paylaşıp dünya emojisi ile sansürlemişti.

        7

        Bodrum Masalı dizisinde rol aldıktan sonra dizi setlerine ara verip Londra’ya yerleşen Serel Yereli, gelecekle ilgili hayallerini anlattı. Bir süre İngiltere’de yaşamaya devam edeceğini belirten genç oyuncu şu açıklamayı yaptı:

        8

        ‘Sen ne iş yapıyorsun, dizi bitti mi, neden takipçin fazla?’ tarzında sorulara karşı merakınızı gidereyim... Geçen sene Bodrum Masalı adlı bana çok fazla katkısı olan bir dizide rol aldım.

        9

        Fakat çocukluğumdan beri Avrupa’da sanat dünyasında bir kariyer inşa etmek gibi bir hayalim vardı, çok geç olmadan bunu kovalamaya karar verdim.