Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Seren Serengil ile Gülben Ergen'e yeni yıl partisi şoku! Resmen pişti oldular
        1

        Bu fotoğraf önceki akşam çekildi! Yıldızları bir türlü barışmayan Seren Serengil ve Gülben Ergen yeni yıl partisinde pişti oldu. Geceye bu kare damga vurdu.

        2

        PARTİDE YÜKSEK GERİLİM

        HT Magazin'in haberine göre, kavgaları 20 yıl öncesine dayanan Seren Serengil ve Gülben Ergen arasındaki son raunt önceki akşam yaşandı. Yıldızları hiç barışmayan ve Ergen’in yasak aşk haberleriyle gündeme gelmesi sonrası mahkemelik olan ikili, Kenan Erçetingöz’ün yeni yıl partisinde karşılaştı.

        3

        FANLAR BİRBİRİNE GİRDİ

        Parti boyunca köşe kapmaca oynayan ikili, pişti olmaktan kurtulamadı. Geceye, Serengil’in yanından geçen Ergen’in ardından attığı bakış ve kahkaha damga vurdu. Fotoğrafın sosyal medyaya düşmesi sonrası ikilinin fanları karşı karşıya geldi. Kare, “Nispet tablosu” ilan edildi.

        4

        Serengil ve Ergen’in vücut dilini davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak yorumladı:

        GÜLBEN YOK SAYIYOR

        Ergen’in dudakları kapalı, gözler sabit. Beden dili, “Seni ve yanındakileri yok sayıyorum. Ben susarım, yok sayarım”ı anlatıyor.

        5

        SEREN KÜÇÜK GÖRÜYOR

        Serengil, başını yukarı kaldırıp gülerek küçümseme arzusunda. Arkasından bakıp gülmesi, odağı oraya yönlendirme çabası. Beden dili dışlama, umursamama, küçük görmeyi anlatıyor.

        6

        Seren Serengil ve Gülben Ergen parti çıkışı yaptıkları açıklamada birbirlerini görmediklerini iddia etti.