Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şeyma Subaşı'ndan fenomen Meriç Keskin'e engel! "Paramı geri ver!" - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medyanın en çok takip ettiği kişilerden biri olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde abonelik sistemine geçtiğini duyurmuştu. Subaşı, 66.99 TL ile başlattığı abonelik ücretini 200 bin kişinin almasından sonra 134.99 TL'ye çıkarmıştı.

        2

        Sosyal medyada 738 bin takipçisi olan fenomen isim Meriç Keskin'de Şeyma Subaşı'nın aboneliğini alan kişiler arasındaydı. Bekarlığa veda partisinden anlarını özel bölümden paylaşan Subaşı'nın görüntülerini kendi hesabında ti'ye alarak yayınlayan Meriç Keskin, engel yedi.

        3

        Şeyma Subaşı, Meriç Keskin'in kendisini ti'ye almasının ardından ise konuyla alakalı sosyal medya hesabından bir hikaye yayınladı.

        4

        Subaşı'nın sözleri şu şekildeydi: "Selam herkese, şimdi buradan bir şey paylaşmak istiyorum sizlerle. Beni takip eden herkesle, eden etmeyen neyse artık. Her şekilde benimle alakalı her şeyi bilenlere söylüyorum. Kendini sevmek ve sevilmek, sevildiğini bilmek çok güzel bir şey. Hele hele özel olduğunu düşündüğün değer olduğunu düşündüğün insanlarla birlikte.

        5

        O yüzden daha fazla açıklamaları özelde yapıyorum. Takip etmek isterseniz ederseniz etmezseniz etmezseniz. Ama diğer türlü gördüğüm şeylerde zaten bloglarımda. Aynı hayatımdan blokladığım gibi sosyal medyamdan da bloklarım tamam mı? Sevgiler herkese. Keep watching me!"

        6

        Meriç Keskin, Şeyma Subaşı'nın kendisini engellemesiyle ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Demet Akalın'da yapılan açıklamalara karşı güldü.