Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Silivri, Çatalca Seçim Sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs 2023 Pazar Silivri, Çatalca Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Kim Önde?
        1

        Genel seçimlerde geri sayım sona erdi. YSK'nın belirlediği koşullar doğrultusunda yurt genelinde oyunu kullanan seçmenler, oy verme sürecinin ardından seçim sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başladı. Silivri, Çatalca ilçeleri Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları Habertürk.com üzerinden anbean takip edilebilecek. Peki, "Silivri, Çatalca Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde kim önde? İşte 2023 Silivri, Çatalca seçim sonuçları...

        2

        SİLİVRİ VE ÇATALCA SEÇİM SONUÇLARI 2023

        Silivri ve Çatalca Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi Sonuçları, Haberturk.com'da olacak. YSK'nın yayın yasağı kararının kalkmasının ardından ilçe ilçe, canlı olarak 2023 Silivri ve Çatalca Seçim Sonuçlarını takip edebilirsiniz. Habertürk Silivri ve Çatalca Seçim Sonucu sayfası ile Cumhurbaşkanlığı ve partilerin oy oranlarını güncel ve anlık olarak takip edebilirsiniz.

        SİLİVRİ 2023 MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        SİLİVRİ 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        ÇATALCA 2023 MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        ÇATALCA 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        SİLİVRİ VE ÇATALCA SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        YSK, saat 18.30 itibarı ile yayın yasağının kaldırıldığını açıkladı. 2023 Seçim sonuçlarını, Habertürk'ün seçim sonuçları sayfasından öğrenebilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ