Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Siyah Beyaz Aşk 14. yeni bölüm yayınladı mı? Siyah Beyaz Aşk son bölümde Aslı büyük tehlikedeydi

        Siyah Beyaz Aşk yeni bölümü yayınlandı mı? sorusunun cevabı merak ediliyor. Siyah Beyaz Aşk son bölümünde Aslı ölümle burun buruna geldi. Ferhat'ın ise hapiste bile başı dertten bir türlü kurtulmadı. İşte Siyah Beyaz Aşk yeni bölümüne dair bilgiler ve son bölüm özeti.

        SİYAH BEYAZ AŞK 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Siyah Beyaz Aşk son bölümüyle bu akşam izleyiciden tam not aldı. Heyecanın bir an düşmediği dizi izleyiciyi ekrana kilitledi. Siyah Beyaz aşk yeni bölüm fragmanını merak eden izleyiciler internette aramalarını hızlandırdı. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Siyah Beyaz aşk yeni bölümüne dair detaylar geldikçe ve fragman gelir gelmez haberimizde bulabilirsiniz.

        SİYAH BEYAZ AŞK 13. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        REKLAM

        Ferhat, Aslı'nın gözleri önünde tutuklanarak ondan ayrılmak zorunda kalır. Ferhat'ın hapiste de başı beladadır. Ona saldıranlara en sert cevabı vererek; Aslı için hayatta kalmaya devam eder. Ferhat'ın hapse girmesinde saklı olan bir durum mu var? Kendi isteğiyle hapse girerek öğrenmek istedikleri mi var?

        Ferhat'ın yokluğunda Aslı ölümle burun buruna gelir. Kendine doğrultulan silaha çaresizce bakan Aslı, bu zor durumdan kurtulabilecek mi?

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ