Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Soldado olmazsa; Karabükspor karşısında hem Aatif hem de Valbuena oynayacak - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig’de pazartesi günü Kardemir Karabük ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de hazırlıklar tüm hızıyla sürerken teknik direktör Aykut Kocaman da kadro üzerindeki çalışmalarına devam ediyor.

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre sakatlığı bulunan Vincent Janssen’den bu mücadelede faydalanamayacak olan tecrübeli hoca, sakatlığı iyileşme eğilimindeki Roberto Soldado’nun bu maçta forma giymesi durumunda tatlı bir sıkıntıya düşecek.

        SOLDADO OLMAZSA İKİSİ DE SAHADA

        Son 4 maçta Aatif Chahechouhe’ya ilk 11’de şans veren tecrübeli çalıştırıcı, Mathieu Valbuena’yı ise sonradan sahaya sürmüştü. Her ne kadar Aatif’ın performansından memnun olsa da Fransız yıldızın idmanlarda yeniden kendini göstermesi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda Adana Demir ile oynanan karşılaşmada 1 gol, 3 asistle formaya hazır olduğunu ispatlaması sonrası kararsızlık yaşayan Kocaman, iki oyuncu arasındaki tercihini maç günü yapacak. Soldado’nun dizinde sorun olması halinde ise Kocaman 4-6-0 taktiğine dönüp iki ismi de sahaya sürecek ve ileride Valbuena’yı görevlendirecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ