Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel SON DAKİKA HABERİ: İstanbul'da Şirinevler'de patlama: Ölü ve yaralılar var! Şirinevler'de ne oldu, neden patlama oldu?

        Bahçelievler'de bir binanın beşinci katındaki dairede patlama meydana gelirken bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

        Bahçelievler'de meydana gelen patlama, güvenlik kameralarına böyle yansıdı

        AA'da yer alan habere göre Şirinevler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'ndeki bir binanın 5. katındaki dairede, henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.

        Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin binadaki müdahalesi devam ediyor.

        BİNADAN KOPAN MOLOZLAR ARAÇLARIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

        Güvenlik güçlerince sokak kapatılırken, belediye ve AFAD ekipleri de bina içerisinde çalışma başlattı. Patlamanın etkisiyle binadan kopan molozlar orada bulunan araçların üstüne düşerken, çevredeki bazı binaların camları da kırıldı. Sokak üzerinde bulunan bir ağaç da patlamadan dolayı bir aracın üstüne devrildi.

        CAN KAYBI 2'YE YÜKSELDİ

        İstanbul Valisi Davut Gül, Şirinevler'deki patlama 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 kişinin de yaralandığı açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada da, "Bahçelievlerdeki patlamada 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, biri ağır üçü de hafif olmak üzere toplam 4 vatandaşımız da yaralanmıştır. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır" denildi.

        SORUŞTURMA BAŞLATILDI

        Öte yandan Vali Davut Gül'ün olayın yaşandığı bölgeye gittiği öğrenildi. Gül, patlamayla ilgili soruşturma yapıldığını da açıkladı.

        REKLAM

        CAN KAYBI 3'E ÇIKTI

        Valilikten yapılan açıklamada, doğal gaz sıkışmasından kaynaklandığı değerlendirilen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısının 3'e yükseldiği, yaralanan 3 kişinin tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

        Öte yandan, hayatını kaybeden yaralının, Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ahmet Bal olduğu öğrenildi.

        Patlamada, Özgür Çoban ve Ömer Özdemir yaşamını yitirmişti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kenan Butakın
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ