Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler | 11 günlük gelindi... Balayı yolunda ölüm! - Öne çıkan haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Burdur'da yürekleri yakan bir trafik kazası yaşandı. Çavdır-Tefenni kara yolunda, Seda Aslan (31) yönetimindeki otomobil, Antalya kavşağında Ali Altınokun kullandığı minibüsle çarpıştı.

        MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

        AA'da yer alan habere göre, yaralanan sürücüler ile araçlardaki 3 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan Seda Aslan, Tefenni Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından sevk edildiği Burdur Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        16 EYLÜL'DE EVLENMİŞ BALAYINA ÇIKMIŞTI

        TÜRASAŞ'ta güvenlik görevlisi olarak çalışan Seda Aslan'ın, 16 Eylül'de evlendiği Gürkan Aslan ile balayına giderken kaza geçirdiği bilgisine ulaşıldı.

        SAKARYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

        Aslan'ın cenazesi, Sakarya'nın Hendek ilçesine getirildi. Yeşilvadi Mahallesi Merkez Camii'nde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

        MUTLULUK POZLARI GERİDE KALDI

        Genç çiftin, geride, kazadan 11 gün önce, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bulunan bir düğün salonunda çekildikleri mutluluk pozları kaldı.

        BALAYINA GECİKMELİ GİTMİŞLER

        İHA'da yer alan bilgiye göre, düğünden sonra Seda Aslan’ın babasının kalp krizi geçirdiği ve çiftin bu sebeple balayına birkaç gün gecikmeli gittikleri de öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ