Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika transfer haberi: Fenerbahçeli Luan Peres'e sürpriz talip! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig ve Konferans Ligi'nde bu sezon oynadığı 16 maçtan da galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'de, teknik direktör İsmail Kartal'ın kadroda düşünmediği Luan Peres'e bir sürpriz talip çıktı.

        2

        Brezilya Ligi'nin köklü kulüplerinden Santos'un, 29 yaşındaki savunma oyuncusunu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

        3

        Brezilya basınında yer alan habere göre, şampiyonluk yarışında iddialı bir noktaya gelmek istiyen Santos, ligin ikinci yarısında kiralık olarak Luan Peres'i kadrosuna katmaya çalışacak.

        4

        Peres'in diz sakatlığı sonrası rehabilite sürecine gitmesi beklenirken, Santos'un Fenerbahçe ile ocak ayında masaya oturması bekleniyor.

        5

        Santos'un, Peres'in maaşının tamamını ödeme ve oynatma garantisi vererek sarı-lacivertli kulübe kiralama teklifinde bulunacağı belirtildi.

        6

        Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı futbolcu, geçtiğimiz sezon 5.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Marsilya'dan transfer edilmişti.