Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika transfer haberi: Galatasaray'da ocak operasyonu! Orta sahaya iki aday - Galatasaray Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de yoluna doludizgin devam eden Galatasaray'da gözler ara transfer dönemine çevrildi.

        2

        Ligde ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren sarı-kırmızılılar, Avrupa'da da yola iddialı şekilde devam etmek için ocak ayında kadrosunu güçlendirecek.

        3

        Yaz transfer döneminde Tottenham'dan büyük umutlarla transfer edilen Ndombele'den şu ana kadar istediği verimi alamayan Cimbom, Kerem Demirbay ve Sergio Oliveira'nın da bir türlü istenilen seviyeye gelememesinin ardından 8 numara transferi için harekete geçti.

        4

        Yaz transfer döneminde olduğu gibi ara transferi de domine etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, 8 numara adaylarını belirledi.

        5

        Galatasaray, ilk olarak Molde forması giyen Emil Breivik'i gündmeine alırken, Norveçli oyuncunun menajerinin İstanbul'a gelmesi de taraftarı heyecanlandırdı.

        6

        Sarı-kırmızılıların listesindeki diğer ismin ise İngiltere Championship ekibi Leicester City'de forma giyen Nijeryalı Wilfried Ndidi olduğu öğrenildi.

        7

        İki oyuncunun da Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı öğrenilirken, sarı-kırmızılıların önümüzdeki günlerde resmi temaslara başlaması bekleniyor.

        8

        Devre arasında orta sahaya takviye yapmasına kesin gözüyle bakılan G.Saray'da, Ndombele'nin satın alma opsiyonu transferdeki gelişmelere göre kullanılmayabilir.

        9

        Bu arada sarı kırmızılılar, Sergio Oliveira için gelecek olası teklifleri de değerlendirmeye alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ