Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Songül Karlı estetiğe doymuyor! Şimdi de dudakları için bıçak altına yattı: Son hali korkuttu! - Magazin haberleri
        1

        Uğur Arslan ile 7 yıl boyunca program yapan ve son olarak Gelinim Mutfakta programının sunucusu olarak izleyici karşısına çıkan Songül Karlı, yeni bir estetik operasyon için bıçak altına yattı.

        2

        Daha önce "Fransız askısı" denilen operasyonla yüzünü gerdiren Songül Karlı, bu sefer dudak ve kol operasyonları için estetik doktorunun yolunu tuttu.

        3

        Sık sık estetik yaptıran ve bunu da sevenleriyle paylaşan Songül Karlı, dudak ve kol operasyonları geçirdi. Güzellik için bıçak altına yatan Karlı, ameliyat öncesi çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesabından yayınladı.

        4

        Songül Karlı, "Küçük yaşlarda kilolu olduğumdan ve spor yapsam bile sağlıklı beslenemediğim için kollarımda sarkmalar oluyordu. Onlar da güzel olacak" ifadelerini kullandı.

        5

        Yaptığı paylaşımlar sebebiyle daha önce oğlunun kendisini uyardığını söyleyen Karlı, şu ifadeleri kullanmıştı: "Bir arkadaşımın oğlu çekti. Hadi bir tane sosyal medyaya koyayım dedim, olay oldu. Efe diyor ki 'Anne YouTube giriyorum Allah aşkına yapma hep bir yerlerin konuşuluyor."

        6

        İşte Songül Karlı'nın son hali...