Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa "PES" DEDİRTEN OLAY | Son dakika haberleri: İki görüntü şoke etti! Önce saç ve makyaj sonra soygun!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da olay, iki hafta önce Eyüpsultan Göktürk Mahallesi’nde meydana geldi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, pilot Ç.T.’nin evine hırsız girdi.

        Gündüz evde olmadığı bir zamanda kapı kilidi kırılarak içeri girilen evden 300 bin lira değerinde ziynet eşyası çalındı.

        GÖRÜNTÜLERDE İKİ ŞIK KADIN

        Şikayet üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Apartmanın güvenlik kamera kayıtları incelendi.

        İKİ ŞIK KADIN DİKKAT ÇEKTİ

        İncelenen görüntülerde, lüks apartmana giren iki şık giyimli, saç bakımı ve makyajları yapılmış kadın göze çarptı. İyi giyimli iki kadın mercek altına alındı.

        REKLAM

        KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

        Yapılan incelemelerde, kameraya yakalanan 2 kadının, İstanbul’un azılı iki hırsızı Gülay M. (26) ve Selma D. (25) olduğu tespit edildi. Elde edilen bilgilerin ardından Esenyurt’ta oldukları belirlenen 2 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

        MAHALLEDE ŞALVARLA YAKALANDILAR

        Evlerinde yakalanan hırsızların kıyafetleri ise şaşırttı. Lüks semtlere hırsızlık için gittiklerinde, dikkat çekmemek için şık kıyafetler giyen 2 şüpheli, mahallede ise şalvarlı olarak objektife yansıdı.

        İKİSİ DE TUTUKLANDI

        Asayiş Şube Müdürlüğü’nde soruşturması tamamlanan Gülay M.’nin 29 suç kaydı, Selma D.’nin ise 18 suç kaldı çıktı.

        Soruşturmanın ardından 2 hırsız kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Alper Uruş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ