Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni transferi Roman Neustadter: "3-5-2 bana çok uygun" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin bonservis bedeli ödemeden renklerine bağladığı Roman Neustadter, yeni sezon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

        Rus savunmacı, Pereira'nın denemesini yaptığı 3-5-2 sistemini iyi bildiğini belirterek, ''1.5 yıl önce Schalke'de 3-5-2 düzeninde oynadım. Bu sistemi iyi biliyor ve oynamaktan keyif alıyorum. Bu şekilde iki forvet kullanabiliyorsunuz. Savunmada sürekli olarak üç kişi ve önlerinde de bir orta saha oyuncusu bulunuyor. Diğer takımlar için oldukça zor bir durum. Eğer sistemi uygulayıp iyi de pozisyon alırsak rakiplerimizin bizi durdurması zor gözüküyor'' ifadelerini kullandı.

        3-5-2 sisteminin kendisi için bir avantaj olduğunu ifade eden Neustadter, ''Hem orta saha hem de savunmada oynayabiliyorum. Son 1.5 sezon savunma pozisyonunda görev aldım. Oyun içerisinde farklılık gösterebilir ancak ben şu an oynadığım pozisyondan oldukça memnunum. Savunma oynarken oyun kurup orta sahada yer alırken defansif olabiliyorum'' dedi.

        Neustadter, Fenerbahçe savunmasındaki Skrtel ve Kjaer'den de övgüyle bahsederek, ''Kjaer'i Wolfsburg forması giydiği dönemlerden beri tanıyorum. Çok iyi bir oyuncu. Skrtel ile de EURO 2016'da karşı karşıya oynadım. İyi ve güçlü bir isim. Takımda böylesine iki oyuncunun olması bizim için büyük bir avantaj'' şeklinde konuştu. (Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ