Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni sezon hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdüren Beşiktaş, milli arayı boş geçirmemek için bugün Süper Lig ekibi Gaziantep’le hazırlık maçı yapacak.

        BEŞİKTAŞ-GAZİANTEPSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        2018 Dünya Kupası eleme maçları nedeniyle ülkelerini temsil etmek için milli kamplara katılan oyuncular dışında, takımlarında kalanfutbolcuların forma giyeceği Beşitaş-Gaziantepspor karşılaşması, bugün saat 19.00’da başlayacak.Vodafone Arena’daki mücadele BJK TV’den canlıyayınlanacak.

        ARENA'DAGÖVDE GÖSTERİSİ

        Muhteşem bir sezonu geride bırakan Kartal, transferin de 1 numaralı kulübü olmayı başardı. Mario Gomez, Gökhan Töre ve Jose Sosa’nın ayrılıkları sonrası taraftarlar endişeye düşse de başkan Fikret Orman ve yönetimi yapılan takviyelerle kafalardaki soru işaretlerini sildi. 10 yeni isimle anlaşma sağlayan Beşiktaş, dün yeni transferleri Fabricio Ramirez, Anderson Talisca, Vincent Aboubakar, Caner Erkin, Gökhan İnler, Atınç Nukan, Oğuzhan Aydoğan ve Utku Yuvakuran için tanıtım toplantısı yaptı.

        4 İSİM DEVLER LİGİ'NDE YOK

        Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek kadrosunu UEFA’ya bildirdi. 22 kişilik listeye Aras Özbiliz, Oğuzhan Aydoğan ve Ömer Şişmanoğlu alınmadı. Sakatlığı nedeniyle sözleşmesi dondurulan Veli Kavlak da listedeki isimler arasında yer almadı.

        ADRİANO'DAN 'BOY' ESPRİSİ

        İmza töreninin ardından toplu fotoğraf çekimi için diğer yeni transferler Gökhan Gönül ve Adriano da sahneye geldi. Ancak çekim sırasında 1.96’lık Atınç Nukan ile 1.88’lik Talisca’nın arasında kalan 1.72’lik Brezilyalı yıldız, boy farkını sandalyenin üzerine çıkarak kapatmaya çalıştı. Adriano’nun bu esprili davranışı toplantı salonunda bulunan herkesi güldürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ