Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Osmanlıspor - Steaua Bükreş maçının yazar yorumları - Futbol Haberleri

        GÜMBÜR GÜMDÜR | ATİLLA TÜRKER

        Bu Osmanlıspor sadece Süper Lig’de değil, Avrupa’da da bayağı iş yapar. Çünkü çok iyi bir kadrosu var. Özellikle gol yollarındaki yaratıcı oyuncuları ile müthiş etkili olan Başkent ekibi, inancı ve temposu ile en dişli rakipleri bile hüsrana uğratabilecek bir görüntü sergiliyor. Sonuca çok iyi gidiyor.

        Çizgisini her geçen gün yükselten Osmanlıspor takdiri fazlasıyla hak ediyor.

        Dün de iyi not aldı Başkent ekibi... Oyunun tek hakimi idi. Hele hele rakip 10 kişi kalınca işi son derece kolaylaştı. Kabul etmek gerekir ki Osmanlıspor oyuncularının önemli bölümü belli bir kalitenin üstünde bulunuyor. Çok iyi isimler var. Ayağa iyi pas yapılıyor. Uyum ve yardımlaşma üst düzeyde. Tempo yüksek tutuluyor. Kanatlar iyi çalışıyor. Rakip savunma sürekli hataya zorlanıyor. Heyecan hiç dinmiyor.

        Dün de maç boyu zevkli ve keyifli bir görüntü sergiledi Osmanlıspor... Her bakımdan takdiri fazlasıyla hak etti. Futbolcularının tamamına yakını görevini en iyi şekilde yaptı.

        Dünkü galibiyetin değeri çok fazla. Hem çok iyi bir başlangıç yapılmış oldu, hem de gruptaki gerçek rakip önemli ölçüde ekarte edilmiş oldu. Şunu da özellikle vurgulamak gerekir ki, Osmanlıspor camia olarak her geçen gün taş üstüne taş koyuyor. Çok iyi gidiyor. Gümbür gümbür ilerliyor. Planlı ve programlı bir şekilde güzel işler yapıyor. Yürekten kutlamak gerekiyor. Dünkü galibiyet de zaten Avrupa’daki güzel haberlerin çok önemli başlangıcı niteliğindeydi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ