Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Süper Lig ekibine gidiyor: Beşiktaş'ın teklifini reddetti - Futbol Haberleri
        1

        Atiba 5 yıldır formasını giydiği Beşiktaş ile yolları ayırıyor... Akşam'ın haberine göre; son maçlarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Kanadalı futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek.

        2

        Siyah-Beyazlı Yönetim, 35 yaşındaki orta saha oyuncusuna maç başı ücret karşılığında 1 yıllık mukavele teklif etti. Atiba'nın 2 yıllık anlaşma talebinde ısrar etmesi nedeniyle taraflar arasında uzlaşma sağlanamadı.

        3

        Beşiktaş ile anlaşamayan Atiba, eski hocası Tamer Tuna'nın yanına doğru gitmek için harekete geçti. İzmir ekbiiyle görüşmelere başlayan Atiba, Göztepe ile anlaşma noktasına geldi.

        4

        Bu sezon Beşiktaş formasıyla 25 maça çıkan Atiba, 2 gol 2 asistlik bir katkı sağladı. 2013/14 sezonundan bu yana Beşiktaş'ta oynayan ve orta sahanın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Atiba, bu sezon 2105 dakika sahada kaldı.

        5

        Kanadalı oyuncunun sözleşmesi 2016 yazında 2 senelik uzatılmış ve 1 milyon euronun altındaki yıllık ücreti 1.3'e çekilmişti.

        6

        LENS, ÜLKESİNE GİDİYOR!

        Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giydiği dönemde iyi performans sergileyen ancak bu sezon Beşiktaş'ın kiraladığı Jeremain Lens sezonun hayal kırıklıklarından biri oldu.

        7

        Tecrübeli futbolcu ile ilgili Hollanda'dan flaş bir iddia geldi. Gazete ve internet siteleri, 31 yaşındaki kanat oyuncusuna Feyenoord'un talip olduğunu yazdı. Haberde, Lens'in ülkesine dönmeye sıcak bakabileceği de vurgulandı.

        8

        KARTAL'DAN YERLİ HAREKATI

        Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; yönetimin ilk olarak teknik direktör Şenol Güneş’in geçen sezon da istediği Trabzonspor’dan Okay Yokuşlu’yu gündemine aldığı öğrenildi. 24 yaşındaki ön libero için çalışmalara yönetimin, bu ismi takas artı para formülüyle renklerine bağlamayı planladığı bildirildi.

        9

        Beşiktaş’ın listesindeki ikinci isim ise Aytemiz Alanyaspor’dan Emre Akbaba... 25 yaşındaki 10 numara için de Kara Kartal’ın, 3 milyon Euro’luk bütçe ayırdığı konuşuluyor.

        10

        BEŞİKTAŞ'A HIRVAT TAKVİYESİ!

        Üst üste iki yıl şampiyon olduktan sonra bu sezon zirvenin uzağında kalan Beşiktaş transfer için düğmeye bastı...

        11

        Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Siyah-Beyazlılar'dan taraftarları çok heyecanlandıracak bir hamle geldi. Başkan Fikret Orman ve transferden sorumlu yönetici Umut Güner, İtalya'ya gitti.

        12

        SON DERECE OLUMLU GEÇTİ

        Juventus'la masaya oturan ikili, Mario Mandzukic'i resmen istedi. Orman ve Güner, 32 yaşındaki Hırvat forvetin menajeriyle de bir araya geldi. Görüşmelerin son derece olumlu geçtiği öğrenildi.

        13

        MAÇ BAŞI ÜCRET TEKLİF EDİLDİ

        Ağustos ayına kadar doping cezası olan Srna'ya maç başı ücret önerildi. Tecrübeli yıldız eğer teklifi kabul ederse Mandzukic'i ikna için de kullanılacak. Beşiktaş yönetimi böylece bir taşla iki kuş vuracak.

        14

        MOTİVASYON KÖTÜYSE GİDER

        Beşiktaş'ın transfer gündeminde ilk sırada yer alan Mario Mandzukic'le ilgili en yetkili ağızdan açıklama geldi. İtalyan kulübünün CEO'su Giuseppe Marotta, "Mandzukic harika bir oyuncu.

        15

        Ancak bu takımda kalıp kalmayacağı konusundaki motivasyonunu da bilmek zorundayız" diyerek ayrılık sinyali verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ