Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Süper Lig piyasa değerleri güncellendi: İşte en değerli futbolcu! - Futbol Haberleri
        1

        Transfermarkt, Süper Lig’deki 2023/24 sezonundaki ilk piyasa değeri güncellemesine gitti. Bu güncellemede en çok değer kazanan futbolcu Beşiktaş forması giyen Gedson oldu. Beşiktaş ile 2027 yılına kadar yeni bir sözleşme imzalayan Gedson’un değeri 12 milyon Euro'dan 17 milyon Euro'ya çıkarıldı.

        2

        Fenerbahçe’nin en değerli 5 futbolcusu olan Cengiz Ünder, Fred, Sebastian Szymanski, Ferdi Kadioğlu ve Dominik Livakovic’in piyasa değerlerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Rodrigo Becão ve İrfan Can Kahveci’nin piyasa değerlerinde ise 1'er milyon Euro'luk bir artış yapıldı. Sarı lacivertlilerde değeri en çok artan futbolcu İsmail Yüksek oldu. Defansif orta saha oyuncusunun değeri 4 milyon Euro'dan 5.5 milyon Euro'ya yükseldi.

        3

        Galatasaray'da Tetê, Tanguy Ndombélé, Hakim Ziyech, Davinson Sánchez ve Angeliño'nun piyasa değerlerinde 1er milyon Euro'luk bir düşüş görüldü. Kerem Aktürkoğlu, 17 milyon Euro'luk yeni değeri ile kariyerindeki en yüksek piyasa değerine ulaştı. Yeni güncellemede Boey, 16 milyon Euro'dan 17 milyon Euro'ya ve Nelsson ise 18 milyon Euro'dan 19 milyon Euro'ya çıktı.

        4

        Trabzonspor'da birçok futbolcunun değerinde düşüş yaşandı. Kaptan Uğurcan Çakır’ın değerinde 3 milyon Euro düşüş görüldü. Milli kalecinin en son 12 milyon Euro olan değeri 9 milyon Euro'ya düşürüldü. Yeni transfer Nicolas Pépé’nin değeri ise 18 milyon Euro'dan 14 milyon Euro'ya düştü. Bu güncellemede en çok değer kaybeden oyuncu Pépé oldu.

        İŞTE EN DEĞERLİ 20 FUTBOLCU:

        5

        20. RODRİGO BECAO | FENERBAHÇE | YENİ PİYASA DEĞERİ: 11 MİLYON EURO

        +1 milyon Euro

        6

        19. DANİEL AMARTEY | BEŞİKTAŞ | PİYASA DEĞERİ: 12 MİLYON EURO