Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa TAKSİDE TACİZ | Takside 13 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden taksici için istenen ceza belli oldu! - Güncel gündem haberleri

        Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 30 Eylül'de İstanbul Ataşehir'de yaşanan olaya ilişkin hazırlanan iddianame tamamlandı.

        TAKSİCİ SUÇLAMALARI REDDETTİ

        AA'da yer alan habere göre Anadolu 40. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık H.G. ile müşteki çocuk İ.Ö, babası B.Ö. ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada savunmasını yapan sanık H.G., suçlamaları kabul etmedi.

        PEDAGOG EŞLİĞİNDE İFADESİ ALINDI

        Müşteki İ.Ö'nün ise adli görüşme odasında pedagog eşliğinde beyanı alındı. İ.Ö. okul çıkışında taksiye bindiğini belirterek, taksi sürücüsünün kendisiyle yaptığı konuşmayı anlattı. İ.Ö., taksiyle eve geldiğinde de sürücünün kapıda beklediğini söyledi.

        REKLAM

        BABASI MAHKEMEYE MAKALELER SUNDU

        Müştekinin babası B.Ö. ise cinsel istismarcıların çocuklara karşı izledikleri yöntem ve stratejilere ilişkin çok sayıda makale okuduğunu, bu olayda da sanığın kızına yönelik benzer bir yaklaşımı olduğunu ifade ederek, söz konusu makaleleri mahkemeye sundu.

        SAVCI, 3 YILA KADAR HAPİS İSTEDİ

        Esasa ilişkin mütalaasını açıklayan Cumhuriyet savcısı, yaşı küçük çocuğa yönelik cinsel sarkıntılık suçunu işleyen sanığın "cinsel taciz" suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

        ADLİ KONTROL ŞARTIYLA TAHLİYE

        Ara kararını açıklayan mahkeme, sanığın adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi. Mahkeme, sanık hakkında 15 günde bir karakola imza atma ve 3 ay süreyle ticari taksi kullanma yasağı şeklinde adli kontrol kararı aldı.

         13 yaşında kız çocuğunun takside taciz edilmesinde flaş gelişme!
        13 yaşında kız çocuğunun takside taciz edilmesinde flaş gelişme! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ