Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tolgahan Sayışman: Bu soruyu Almeda Abazi'ye sormayın! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Tolgahan Sayışman, kurduğu yapım şirketi Han Medya ve Yapım'ın ilk dizi projesi 'Sınır' için kolları sıvadı.

        Sayışman, önceki gün Japon uyarlaması 2 sezonluk mini dizi olacak yeni projesi için oyuncu kadrosuyla Rumelihisarı'nda bulunan bir mekanda bir araya geldi.

        2

        "YAPIMCILIĞA DAHA ÇOK AĞIRLIK VERECEĞİM"

        Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tolgahan Sayışman, bundan sonra kariyerine ağırlıklı olarak yapımcı olarak devam edeceğinin altını çizdi.

        Sayışman, konuyla ilgili, "Tekrardan ekranlara gelmem için çok önemli ve içime sinen bir proje olması lazım. Onun dışında yapımcılığa daha çok ağırlık vereceğim" dedi.

        3

        "ÇEKİMLERE EN KISA SÜREDE BAŞLIYORUZ"

        Drama ve gerilim türünde bir proje olacağını belirten ünlü oyuncu, "Japonya'nın ödüllü bir yapımı. Çok içime sinen bir proje. Güzel bir iş çıkacağından şüphem yok. Çekimlere en kısa sürede başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

        4

        "BOL BOL GAZ ÇIKARTIYORUZ"

        İkinci çocuğunu geçtiğimiz haftalarda kucağına alan Tolgahan Sayışman, "İşler dışında bol bol gaz çıkartıyoruz. Nasıl tarif edileceğini anlatamayacağım bir duygu" şeklinde konuştu.

        5

        "BU SORUYU ALMEDA'YA SORMAYIN!"

        Muhabirlerin, "Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna esprili bir yanıt veren Sayışman, "Bu soruyu Almeda'ya sormayın. Hele ki bu aralar..." diyerek, gülümsedi.

        6

        2017'de Los Angeles'ta evlenen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2019 yılında oğulları Efehan'ı kucaklarına almıştı. Çift, 8 Haziran'da kızları Alina'nın dünyaya gelmesi ile birlikte ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ