Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TRAFİK YOĞUNLUĞU HARİTASI | 2 Şubat 2024 Cuma TEM, D-100 E-5 yolunda İstanbul'da yol durumu nasıl, trafik var mı?
        1

        İstanbul trafik yoğunluğu haritası canlı takip ekranı, haftanın son iş gününde mesai çıkışında sürücüler tarafından takip ediliyor. Bu kapsamda yola çıkacaklar "İstanbul'da yol trafik durumu nasıl?" sorusuna yanıt arıyor. İşte, 2 Şubat 2024 Cuma günü anlık İstanbul trafik yoğunluk haritası...

        2

        İSTANBUL'DA YOL VE TRAFİK DURUMU BİLGİSİ

        İstanbul trafik yoğunluk haritasına göre; saat 17:30 itibatıyla megakentin genelinde trafik yoğunluğu yüzde 72 olarak ölçüldü. Anadolu Yakası'nda yüzde 72 olan trafik durumu Avrupa Yakası'nda da yüzde 72 olarak belirtildi.

        3

        D100 Yenibosna-Çobançeşme ile Bayramoğlu-Tuzla Yönü, sağ şerit trafik kazası (hasarlı) nedeni ile 1 şerit trafiğe kapandı. Bölgelere ekip gönderildi ve müdahale ediliyor.

        Uzunçayır Metrobüs Durağı mevkiindeki metrobüs yolu güzergahında süren imalatları süresince metrobüs ve D-100 Karayolu’ndaki trafik akışında düzenleme yapılacak. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü-Kadıköy istikameti Uzunçayır mevkiinde Metrobüs Hattı anayolu aktarılarak sol şerit metrobüs yolu olarak kullanılacak. Sürücüler bölgede tek şerit olarak sağ şeridi kullanarak Kadıköy istikametine gidebilecek.