Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerden '24 Kasım Öğretmenler Günü' paylaşımları - Magazin haberleri
        1

        LEVENT YÜKSEL

        Fotoğrafta görmüş olduğunuz pastayı kesmeye çabalayan ben, sol arka tarafımda kıymetlim anneannem Hayriye Hanım, sağ arkamda ilk öğretmenim Canan Öğretmen. Başta ilk öğretmenim Canan Öğretmen ve aydınlık bir gelecek için emek veren tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Hakkınız ödenmez...

        2

        DOĞA RUTKAY KAMAL

        "Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en özverili en saygıdeğer unsurlarıdır." Baş öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, emeğiyle, yüreğiyle, gecesiyle gündüzüyle, yorulmadan ve sabırla dünyayı güzelleştirmeye çalışan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

        3

        TEOMAN

        Birinci sınıfın ilk günlerinde öğretmen tahtaya bir şey çiziyor, "5 sayfa merdiven çizeceğiz." diyor. Bütün öğrencileri dolaşıp benim deftere geldiğinde bomboş beyaz sayfaya bakıp, niye yapmadığımı soruyor. "Ben merdiven çizmek değil, okuma öğrenmek istiyorum." diyorum. Bana renkli kalemler getiriyor, kırmızı, yeşil falan... İstersem, bu kalemlerle yapabileceğimi söylüyor. Yapmıyorum. Bir gün eve dönüyorum, annem camda endişeli. "Derslerde ilgisizmişsin." diyor. Şaşırıyorum. Okuldan söylemişler, kağıt gelmiş. Bence ilgiliyim halbuki...

        4

        FAZIL SAY

        'Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlerimizi kutluyorum. Eğitim sistemimizdeki tüm dertlerin de bir an önce çözülmesini diliyorum. Fotoğraf: Ankara, 1980 yılı. Mithat Fenmen hocamı saygıyla anıyorum.

        5

        CANAN ANDERSON

        Canım ilkokul öğretmenim... Tüm öğretmenlerimizi sevgi, saygı ile alkışlıyoruz. Haydi hayatta olanları arayalım, olmayanlar için de dualarımızı eksik etmeyelim.

        6

        ÇİÇEK DİLLİGİL

        İşte benim öğretmenim...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ