Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerin 'Babalar Günü' paylaşımları; Cem Yılmaz, Tarkan, Uraz Kaygılaroğlu... - Son dakika magazin haberleri
        1

        DEMET EVGAR

        Babalar ve kızları... Levent'ler ve kızları da diyebiliriz. Canımm babacığım iyi ki seni seçmişim... Canım sevgilim iyi ki kızım seni seçmiş. Babalar Günü'nüz kutlu olsun.

        2

        AJDA PEKKAN

        Tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun.

        3

        DOĞA RUTKAY KAMAL

        Bir değil iki değil, üç evlatlı baba! Kerimcan; babalık yeteneği diye bir şey varsa o sen de var biliyorum! Böyle sıcak, sakin, anlayışlı, dikkatli, dinleyen, anlayan ve her koşula karşın böyle sabırlı olmak yani ne bileyim, muhteşem. Anneliğin de dirayeti bence her adım ötede olan babanın babalığında. Anla işte. Ailecek hayranız sana. Emre’m, Piraye’m, Rutkay’ım adına haykırıyoruz: Nice güzel günlerimize.

        Bu fotoğrafta bebeler birinci yaşlarına basmıştı, ilk düzgün karemiz diye anılardan bulup çıkardım. İyi ki varsın.

        4

        BURAK ÖZÇİVİT

        Babaların babasına sevgilerle...

        5

        CEM YILMAZ

        Babalar Günü'nde, en güzel dileklerim babalar ve evlatlarına gelsin. Nice güzel günler olsun, güzel hatıralarla anılsın.

        6

        CEYDA DÜVENCİ

        Babam... Senden öğrendiklerimi yaş aldıkça ve hayatı deneyimledikçe daha iyi anlıyorum. Aşk için vazgeçtiklerin, sevdiklerin için yaptıkların, kocaman yüreğin, her gün beni arayıp "Buradayım" diyen sesin, her sene doğum günümde doğduğum saatte çalan telefonum... Seni çok seviyorum. Yolun sonuna kadar yanındayım. İyi ki benim babamsın. İyi ki annemle yol arkadaşısın.

        7

        DEFNE SAMYELİ

        Canım babam Ne zaman seni düşünsem ani vedanla bizi bıraktığın zamanda, 13 yaşımdayım. Senden aldığım, beni ben yapan her şey için sonsuz şükran, teşekkür ve sevgimle senin ve tüm babaların, sevdiklerine babalık yapan herkesin Babalar Günü'nü kutlarım.

        8

        ALİ SUNAL

        Yine geldi Babalar Günü. Benim için küçükken çok özel bir gün, 23 yaşımdan itibaren hayatımın en kötü günleri oldu Babalar Günü. Ta ki siz gelene kadar...Canım kızlarım iyi ki varsınız, iyi ki babanızım... Size layık olmak için yaşayacağım. Sizi çok seviyorum. Ve babam... Yokluğun, senden sonra oluşan o devasa boşluk asla kapanmayacak yara benim için. Umarım bizi görüyorsundur. Şunu bilmeni isterim; torunların duvarda bu resmi görünce 'Kemal dede' diye koşup sana yaslanarak oturdular. Burada olmasan da çok seviliyorsun babaların en güzeli, en özeli canım babam.

        9

        AYLİN KONTENTE

        Seni seviyoruz. Çok guzel baba oldun. Anne teyitli.

        10

        TARKAN

        Babalar Günü'müz kutlu olsun.

        11

        URAZ KAYGILAROĞLU

        Başta kendim olmak üzere tüm babaların, baba adaylarının, babasız olanların da annelerinin Babalar Günü'nü kutlarım.

        12

        MURAT BOZ

        Babam, seni çok seviyorum, iyi ki varsın. Tüm babalarımızın Babalar Günü'nü kutlarım. Allah eksikliğinizi göstermesin, yitirdiklerimizin toprağı bol, mekanları cennet olsun.

        13

        ZEYNEP SEVER DEMİREL

        Baba; varlığı büyük zenginlik, yokluğu mecburi olgunluk... Kimine göre gölgesinde büyüdüğü ulu çınar, kimine yıllarca pansuman gerektiren bir yara... Bazılarına varlığı bile yeten, bazılarına varlığını veren... Yanımızda olanlara şükürler ve yitirdiklerimize özlemle... Volkan Demirel, günün kutlu olsun, ne güzel bir şanssın sen.

        14

        FUAT GÜNER

        Babacığım seni çok özlüyorum, artık ben de dede oldum, sadece Babalar Günü'nde değil her zaman aklımdasın, huzur içinde yat Sami Güner.

        Haberi Hazırlayan: Şeyda Odabaş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ