Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika! Hapis cezası alan Gizem Karaca’dan yeni hamle!
        1

        Uyuşturucu kullanmak, arkadaşlarına kullanması için uyuşturucu temin etmek suretiyle “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına mahkûm olan Gizem Karaca, avukatı aracılığıyla mahkemenin kararına itiraz etti.

        2

        ‘KENDİSİ EVLENDİ’

        Gazete Habertürk'ten Veli Sarıboğa'nın haberine göre Karaca’nın avukatı Faruk Zorba dilekçesinde, “Beş yıl önce meydana gelen talihsiz bir olay nedeniyle kamuoyu gündemine gelmek müvekkilimi derinden üzmektedir...

        3

        ...Bu süreçte kendisi evlenmiş ve mutlu bir yuva kurmuştur. Henüz 20 yaşındayken yaşadığı ve gençlik hatası olarak değerlendirilmesi gereken bu üzücü olay nedeniyle büyük pişmanlık duymuştur” dedi.

        4

        Avukat Zorba, mahkumiyet kararını veren İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi’ne itiraz dilekçesi vererek, gerekçeli kararın yazıldıktan sonra kendilerine gönderilmesini istedi.

        5

        Ayrıca, oyuncu Çağatay Ulusoy, yönetmen Hüseyin Orçun Benli ile müvekkili Gizem Karaca hakkında verilen 4 yıl 2 ay hapis cezası kararını temyiz edeceklerini ve gerekçeli kararın yazılmasından sonra istinaf mahkemesine gönderilmesini isteyeceklerini de ifade etti.

        6