Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Vagner Love'un bonservisi belli oldu (Beşiktaş transfer haberleri) - Beşiktaş Haberleri

        Kartal, Vagner Love’ı artık kesin olarak bitirdi... Forvet arayışlarında uzun bir yol alan, şansını önce İngiltere’de deneyen ve birçok oyuncu ile temas kuranardından sürpriz bir şekilde Alanyaspor ile adeta küllerinden yeniden doğan Vagner Love’ı gündemine alan Siyah-Beyazlılar, transferi aşk dolu mutlu bir sonla bitirdi...

        Beşiktaş, Alanyaspor ile yaptığı uzun görüşmelerin ardından Vagner Love konusunda uzlaşma sağladı ve dün KAP’a da bu konu ile ilgili bildirimini yaptı.

        ‘AŞK SADECE FİLMLERDE OLUR DERLER...’

        Vagner Love da Beşiktaş’ı öyle çok istemişti ki, adı gibi bir aşka tutulmuştu adeta... Siyah-Beyazlı formayı giymek, Şampiyonlar Ligi’nde yeniden adını duyurmak için Alanya’dan alacağı paradan bile vazgeçmişti.

        Sonunda onun da bu sevgi dolu rüyası gerçeğe dönüştü... Öte yandan Beşiktaş, dün sadece KAP’a bildirim yapmadı. Her transferde olduğu gibi artık bir ritüel haline ‘Come To Beşiktaş’ videosu hazırlayıp transferi duyurdu. Videoda ile birlikte “Aşk sadece filmlerde olur derler...” mesajı da paylaşılırken, insanların hafızalarında en çok kalan aşk filmlerinden kareler gösterildi ve Love’un attığı gollere yer verildi.

        KAP'TA ÜCRET YOK

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; Beşiktaş, tıpkı Vida transferindeki gibi Vagner Love’da da KAP’a ücret bildirimi yapmadı. Edinilen bilgilere göre ise Sambacı için Siyah-Beyazlılar, 3 milyon Euro’su garanti olmak üzere bonuslarla toplam 4 milyon Euro verecek. 2,5 yıllık sözleşme imzalayacak Brezilyalı golcüye ise 2.2 milyon Euro ödenecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ