Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Vatanım Sensin 42. yeni bölüm fragmanında şok! Cevdet ve Azize...

        Vatanım Sensin 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzmir'in işgal yıllarını konu edinen tarih dizisi Vatanım Sensin'in Perşembe akşamı ekrana gelen 41. bölümüsonrasında yeni bölüm fragmanı için bekleyiş başlamıştı. Heyecanlı bekleyiş sona erdi ve Vatanım Sensin 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanın sonsahnesi izleyicileri şok etti. İşte Vatanım Sensin 42. yeni bölüm fragmanı ve detaylar.

        VATANIM SENSİN 42. BÖLÜM FRAGMANI

        Vatanım Sensin'in 42. bölüm fragmanında "Azize yaşıyor. Ayşe bacı, Azize o işte!" dediği ilk sahne dikkat çekiyor. Aynı zamanda Dağıstanlı'ya Ayşe Bacı'yı soran Cevdet, "Biz onu bulduk, öyle deniz kıyısında boylu boyunca yatıyordu" diye yanıt aldı.

        REKLAM

        Fragmanın bir sonraki sahnesinde Tevfik, Cevdet'ten İngiltere'ye gidiş için evrak ve bir miktar para istiyor. Bu gelişmenin ardından Cevdet, Charles Hamilton'un boynuna yapışıyor ve evrakları isteyerek "Vakit yok" diyor.

        Fragmanın son sahnesinde iseAzize ve Cevdet karşı karşıya geliyor...

        VATANIM SENSİN 41. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        İstanbul Hükümeti, İsmet Paşa'nın başında olduğu Ankara heyetiyle bir görüşme talep eder. Ancak Cevdet, İstanbul Hükümeti'nin Ankara'yı pusuya düşürmeyi amaçladığını keşfeder ve Mustafa Kemal'in kendisini affetmesi için sabırsızlanan Tevfik'i bu pusuyu bertaraf etmek için kullanmaya karar verir.

        Cevdet bundan sonra, Yanık Efe olarak Ankara'ya mı katılacağını yoksa gücü eline geçirip Miralay Tevfik günlerine mi döneceğini bilmediği eski dostuyla yüzleşecek ve öldü bildiği Azize hakkındaki gerçeğe ulaşacaktır.

        VATANIM SENSİN OYUNCULARI

        Oyuncu Adı Karakter
        Halit Ergenç Cevdet
        Bergüzar Korel Azize
        Onur Saylak Tevfik
        Okan Yalabık Charles Hamilton
        Celile Toyun Hasibe
        Fatih Artman Yüzbaşı Yakup
        Boran Kuzum Leon
        Pınar Deniz Yıldız
        Miray Daner Hilal
        Ufuk Bayraktar Dağıstanlı
        Levent Can Filippos
        Şükran Ovalı Seher
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ