Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Türkiye'de kariyere yabancı kaldılar- Magazin haberleri
        1

        HT Magazin'den Arif Hür'ün haberine göre, Meryem Uzerli, Ivana Sert, Wilma Elles ve Yasemin Allen’in ortak noktaları, yurtdışında doğup büyüyüp Türkiye’de ünlü olmaları. Şimdilerde bir diğer ortak noktaları ise yakaladıkları popülerlikleri kaybedip şöhrete “yabancı” kalmaları. Aldıkları yanlış kararlar, düşünmeden yaptıkları açıklamalar, özel hayatlarındaki çalkantılar ve hatalı proje tercihleri dört ismi gözden düşürdü.

        2

        SON ÜÇ FİLMİ BATTI

        MERYEM Uzerli’nin başrolünde yer aldığı dizi yayından kalktı. Ünlü oyuncu başka bir diziye konuk oyuncu olarak katıldı. Yasemin Allen en parlak döneminde ABD’ye gidip kendini unutturdu. Wilma Elles’in rol aldığı son üç filmi battı. Ivana Sert’in son filmini ise ilk üç günde sadece 5 bin kişi izledi. Sert ayrıca, filmdeki partneriyle mahkemelik oldu.

        3

        TÜRKİYE'DE KARİYERE YABANCI KALDILAR

        Wilma Elles, Meryem Uzerli, Yasemin Allen ve Ivana Sert... Yurtdışında doğup büyüyen, Türkiye’de ünlenen bu 4 isim birkaç yıl önce milyonları peşlerinden koşturuyordu. Şöhretin zirvesine çıkan, kırık Türkçeleriyle sempati toplayan dörtlü, zamanla kariyer yönetimlerindeki hatalar ve özel hayatlarındaki çalkantılar nedeniyle popülerliklerini yitirdi.

        4

        ZAMAN ÖYLE BİR GEÇTİ Kİ

        Almanya’nIn Köln şehrinde dünyaya gelen Wilma Elles, Türki ye’deki ilk televizyon dizisi ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’de canlandırdığı ‘Caroline’ karakteriyle milyonların tanıdığı biri haline geldi.

        5

        Bu karakterin rüzgârı devam ederken, 12 sinema filmi ve 5 televizyon dizisinde daha rol aldı. Ancak kariyerinde yeniden çıkış yapabileceği bir proje yakalayamadı.

        6

        Evlenip Türk vatandaşlığına geçen Elles’in 6 Nisan’da vizyona giren son filmi ‘Eyvah Karım’ ilk haftasında gişede sadece 2839 seyirciye ulaşabildi.

        7

        'TÜKENMİŞLİK'TEN KURTULAMADI

        Almanya’da küçük bir kasabada doğan Meryem Uzerli, 2011 yılında reyting rekorları kıran ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem’ karakteriyle ünlendi.

        8

        Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan oyuncu, 2013 yılında tükenmişlik sendromuna yakalandığını söyleyerek Berlin’e gitti. Kendisini terk eden sevgilisi Can Ateş’ten bir kızı oldu.

        9

        Tükenmişlik sendromunu kızı Lara’nın motivasyonuyla yenen Uzerli, 2015’te başrolünü Murat Yıldırım’la paylaştığı ‘Gecenin Kraliçesi’ adlı diziyle ekrana döndü ancak dizi sadece 15 hafta sürdü.

        10

        Ardından ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisine konuk oyuncu olarak katıldı ancak diğer oyuncuların gölgesinde kaldı. Uzerli, sinemada da umduğunu bulamadı.

        11

        Geçtiğimiz aralık ayında vizyona giren, baş- rolü Özcan Deniz’le paylaştığı ‘Öteki Taraf’ adlı filmi sadece 391.485 kişi izledi.

        12

        GİDİŞ O GİDİŞ!

        Londra’da doğan Yasemin Allen, 2008 yılında bir saç bakım markasının yüzü olduğu için İstanbul’a yerleşti.

        13

        ‘Kavak Yelleri’ dizisinde duru güzelliğiyle dikkat çeken Allen, 2014’te rol aldığı ‘Şeref Meselesi’ ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ gibi dizilerle iyice ünlendi.

        14

        Ancak son dizisi ‘46 Yok Olan’ın ekran macerası sadece 13 bölüm sürdü. 2016’da oyunculuk eğitimi almak için ABD’ye giden ve Los Angeles’a yerleşen Allen, artık sadece firmaların katalog yüzü olduğunda Türkiye’ye geliyor.

        15

        SON FİLMİ GİŞEDE ÇAKILDI

        Belgrad’da dünyaya gelen Ivana Sert, 2002 yılında rotasını Türkiye’ye kırdı. 2002-2013 yılları arasında işadamı Yurdal Sert’le evli olan Sert, ülkemizde moda tasarımcısı olarak tanındı.

        16

        2012 yılından itibaren moda programlarında jüri üyeliği yaptı ve adını geniş kitlelere duyurdu. Moda programlarının ardından kariyerinde düşüş başladı ve sinemaya ağırlık verdi.

        17

        Rol aldığı 3 filmden geçtiğimiz hafta vizyona giren ‘Karımı Gördünüz mü?’, 3 günde sadece 5025 kişi tarafından izlendi. Filmdeki partneri Peker Açıkalın’la kendisi hakkındaki ağır ifadeleri nedeniyle mahkemelik oldu.

        18