Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün sabaha karşı Oğlak burcunda oluşan dolunayla birlikte, iş konularımız önem kazanmaya başlayacak. Aile ve iş ilişkilerimizi bu dolunay dengede tutmaya çalışalım. İlişkilerimize pratik ve biraz da melankolik yaklaşabiliriz. Farklı görüşmeler, yeni teknikler, fikirler yine bu perşembe daha çok ilgimizi çekebilir. Eviniz için tadilat yapmak istiyorsanız bugünlerde ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz.

        KOÇ

        Dolunay, iş hayatınızda istediğiniz bazı sonuçlara ulaşmanıza neden olabilir. İş hayatınızda veya toplum önünde bazı hassaslıklara açık olabilirsiniz. İletişime yönelik işlerinizin peşini bırakmayın.

        BOĞA

        Dolunayla beraber uzaktaki akrabalarınızdan alacağınız haberler sizi keyiflendirebilir. Seyahat, eğitim, ticaret, işlerinizin karşılığını alabilir veya bu alanlarda hassaslıklar yaşayabilirsiniz.

        İKİZLER

        Bu dolunayla beraber ortaklaşa para konularınıza odaklanabilirsiniz. Ödemeleriniz artabilir veya ortaya çıkabilir. Sosyal ortamlarda beklenmedik aktiviteler sizi heyecanlandıracak.

        YENGEÇ

        Dolunay sevdiğiniz insanın taleplerini artıracak. Kendinize dönük olmanız onu anlamanızı zorlaştırabilir. Onun hayatındaki değişimlere odaklanmak durumunda kalabilirsiniz.

        ASLAN

        İşinizde önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu dönemde işinizde hassaslıklar olabilir. Seyahat, iş veya eğitim alanlarınızda beklenmedik ilişkiler ve olaylar daha fazla gündeminizde yer alabilir.

        BAŞAK

        Dolunay aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Çocuk oluşumları veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde şans sizden yana. Aşk hayatınıza ve özel yaşamınıza dikkatinizi daha fazla vermeniz gerekebilir.

        TERAZİ

        Dolunay enerjinizi ailenize ve ev konularına ayırmanız gerektiğini anlatıyor. Ailenizi ihmal etmeyin ve gereken ilgiyi onlara gösterin. Özel hayatınızda sevdiğiniz size farklı davranmak isteyebilir.

        AKREP

        Dolunay yakın çevrenizdeki olayları hızlandıracak. Önemli işlerinize kendinizi vermek isterken bu dolunayda yakın çevrenizdeki konu ve olaylarla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

        YAY

        Dolunayla birlikte para işlerinize özen göstermelisiniz. Ortaklaşa para alanınızda yapacağınız yeni düzenlemeler, para getirilerinize yarayabilir. Elinize bu dolunayda bir para geçebilir.

        OĞLAK

        Dolunayla beraber hayatınızda önemli kararlar devrede. Özel hayatınızdaki dengeyi iyi kurmalı hassaslıklara açık olmalısınız. Bugün ev ve aile hayatınızda sıra dışı bir gün geçirebilirsiniz.

        KOVA

        Bir işinizin içyüzü ortaya çıkabilir. Bazı olaylara hassaslıkla yaklaşacaksınız. Yine bugün yakın çevrenizdeki insanlarla yapılacak bazı işler, planlar, programlar sizi heyecanlandırabilir.

        BALIK

        Dolunayla birlikte hayatınızda kimse yoksa sosyal çevrenizin devreye girmesiyle aşkı deneyimleyebilirsiniz. Bu dolunayda arkadaşlarınızın hayatındaki olaylar da önem kazanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ