Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün sabahtan öğlene kadar Ay, Balık burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Ay, öğlen saatlerine kadar boşlukta olacağından bu süre zarfında önemli işlerle ilgilenmekten kaçınmalıyız. Öğleden sonra Ay’ın Koç burcuna geçmesiyle beraber hızlı enerjiler devreye girecek. Huzursuzluklara ve gerginliklere karşı çok dikkatli olmalıyız. Baş ağrıları öne çıkabilir.

        KOÇ

        Bugün, kişisel isteklerinizin ön planda olacağı, kafanıza göre davranacağınız bir gün olabilir. Değişimleri kolay karşılayacak, hareketli ve farklı yönlerinizi hayatınızda öne çıkaracaksınız.

        BOĞA

        Seyahatlere, eğitime veya geleceğinizi ilgilendiren iş alanlarınıza dayalı konularda her zamankinden farklı kararlar alabilirsiniz. Heyecanınızı artıracak işlerin peşinden koşabilirsiniz.

        İKİZLER

        Arkadaşlarınızın yanında veya sosyal çevrenizde oldukça farklı, değişken ve özgür etkiler altında olacaksınız. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar gününüze renk katabilir.

        YENGEÇ

        Bugün, yerinizde duramayacaksınız. Daha fazla göz önünde olmak, dolaşmak veya işlerinizin üzerine eğilmek gibi etkileriniz yüksek olacak. Yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz.

        ASLAN

        Uzak çevre alanlarınızda keyifli etkilere sahip olacaksınız. Dış ortamlar ve insanlar ilginizi daha fazla çekecek. Organize etmeniz gereken işlerinizi çaba sarf etmeden yapabilirsiniz.

        BAŞAK

        Size heyecan veren konulara karşı harcamalarınız fazla olabilir, belki de kendinizi şımartmak isteyeceksiniz. Parasal konulara bakışınız mütevazı olacak. Çalışmalarınızın karşılığını göreceksiniz

        TERAZİ

        Bugün eğlenceli ortamlarda bulunacak, flörtöz tavırlar sergileyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte katılacağınız güzel organizasyonlar aranızdaki buzları eritmenizi sağlayabilir.

        AKREP

        İş alanlarınızda hızlı, sıkılgan ve başkalarını düşünmeden hareket etmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle yapacağınız organizasyonlar ve geziler gerginliğinizden sıyrılmanızı sağlayabilir.

        YAY

        Eğlenceli yönleriniz ön planda olacak. Kendiniz için para harcamaya yönelebilirsiniz. Sorumlulukla yaklaştığınız yakın çevre işlerinizi ve ilişkilerinizi iyi organize etmeyi unutmayın.

        OĞLAK

        Ev hayatınızda duygusal anlamda kendinizi şanslı göreceksiniz. Ailenize karşı davranışlarınız inişli çıkışlı olabilir. İhtiyaçlarınızdan daha çok gereksiz bir sürü şey almaya yatkın olacaksınız.

        KOVA

        Bugün, yakın çevrenizle beraber planlar yapabilirsiniz. Kafanızdaki planları hayatınıza aktarmak kolay olacak. Beklentilerinizi her konuda düşük tuttuğunuz zaman kazanıyorsunuz.

        BALIK

        Beklenmedik parasal kazançlar söz konusu olabilir. Hayatınıza yön verirken küçük detayları gözden kaçırmayın. Enerjinizi dikkatli ve kontrollü kullanmaya özen göstermelisiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ