Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İstanbul'da 4,5 saatlik elektrik kesintisi (İstanbul Elektrik Kesintisi)

        İstanbul Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelere, Perşembe günü 4,5 saatelektrikverilemeyecek. Yıllık trafo bakımı ve tesis yenileme çalışmaları nedeniyle yapılacak planlıelektrikkesintisinden 7 ilçe etkilenecek.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Perşembe günü trafo bakım çalışması nedeniyle 09.00 ile 13.30 saatleri arasındaelektrikverilemeyecek yerler şöyle;

        Kadıköy: Kozyatağı Mahallesi - Şaşmaz Plaza ve civarı - Değirmen - Güven Sokaklara - Yol Bulanlar Plaza ve civarı - Herti Plaza - Güven Sokak – E-5 Yan Yol – Tüv Türk Binası - Hızırbey - Kasrı Ali Caddelerine – Ara ve 10.Sevim Sokaklarına enerji verilemeyecektir.

        Kartal: Rahmanlar Zeytinlik Caddesi-Manolya Sokak-Atalar Caddesi-Ergenekon Sokak-Üsküdar Caddesi-Kaan ve Büklü Sokaklara -Rahmanlar Üsküdar Caddesi-Beyazköşk Sokak ve civarına enerji verilemeyecektir.

        Pendik: Yenişehir Mahallesi - Millet Caddesi - Bayburt Kent ve As Yapı Sitelerine - Mustafa Akyol Sokak - Grup Center İş Merkezi - Çağdaş Kent Sitesi - Osmanlı Bulvarı ve Çağdaş İş Merkezi civarına - Fevzi Çakmak ve Çam Çeşme Mahalleleri - Selamet – Cemal Gürsel – Kemal Paşa – İnönü ve Girne Caddelerine, Kılıç Reis – Bülbül – Cem Sultan – Mithat Paşa – Örnek – Plevne – Ertuğrul Gazi – Edirne – Timurlenk – Zambak – Çiçek – Alparlan – Oğuzhan – Anibal – Anamur Sokaklara ve Çam Çeşme Halk Ekmek Fabrikası - Japon Pazarı - Asya Bank - Erol Güngör İlköğretim Okulu - Esfer Tekstil - Erol Demir - Belediye Semt Konağına enerji verilemeyecektir.

        Tuzla: Şifa Mahallesi - Hükümet Caddesi - Aydan - Saka - Kevser Sokaklara - Kiptaş 1. Etap ve Hürriyet - İnönü - Akkavak - 19 Mayıs Caddelerine - Yeşilce - Papağan - Günçiçeği - Şems - Gamze ve Nezih Sokaklara enerji verilemeyecektir.

        Beykoz: Anadolu Kavağı - Anadolu Kavağı Boğaz Komutanlığı Tamamı,iski pompa merkezine enerji verilemeyecektir.

        Sancaktepe: Abdurrahmangazi Mahallesi – Sevenler Caddesi – Hakan Şükür Stadı – Atatürk Cadde Üzeri ve Sümbük Sokak'a enerji verilemeyecektir.

        Sultanbeyli: 09:00-16:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle Turgut Reis Mahallesi – Demirsoy – Yeniyol – Seramik - Huzur Caddesi - Fatih Bulvarı (201-219 numaralar arası) Cinnah – Kadirli – Feshane ve Nam Sokaklarına enerji verilemeyecektir.

        Öte yandan yapılan açıklamada, belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabileceği ifade edildi.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ