Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Her sezon, modayla birlikte yeni renkler, yeni desenler, yeni parçalar öne çıkarken yıllar geçse de modası hiç geçmeyen kıyafetler de var. İşte kış gardıropların vazgeçilmeyen ve yıllara meydan okuyan 10 klasik

        Küçük siyah elbise Audrey Hepburn'ün Breakfast at Tiffany's filmiyle moda ettiği ve vazgeçilmeyen bir klasik. Ne giyeceğimizi bilemediğimiz anlarda yardımımıza koşan en kullanışlı parça. Şimdi moda olduğu gibi her zaman da moda olacak küçük siyah elbiseyi, ucuzluktak almak çok akıllıca olacaktır. Ister düz hatlı ister biraz feminenlik katıp fırfırlı ya da dantelli farketmez, küçük siyah elbiseyi ister gündüz ister gece heryere giyebilirsiniz. Kış sezonunda çizme ya da çoraplarla giyebileceğiniz gibi baharda da açık ayakkabılarla çıplak tene rahatlıkla giyebilirsiniz.

        Siyah topuklu çizme Bu kış ya da önümüzdeki kış farketmez her zaman giyebileceğiniz bir başka kış klasiği de siyah topuklu çizme. Tarzınıza göre ister düz ister topuklu klasik bir çizmeyi indirimden alırsanız hem şimdi hem de ilerde rahatlıkla giyebilirsiniz. Ancak size uyarımız, önümüzdeki yıllarda da rahatlıkla giyebilmeniz için klasik bir model tercih etmeniz. Sezonun trendlerine uygun bir model yerine düz hatlı, detaysız klasik bir model alırrsanız rahatlıkla giyebilirsiniz.

        Hırka Tarzınız trendy, feminen ya da klasik olsun farketmez her kış sezonunun vazgeçilmezlerinden birisi hırkalar. Gömlek, atlet ya da çıplak tene giyebileceğiniz hırkaların uzunlarını kemerle farklılaştırabileceğinizi unutmayın. Indirimden siyah bej gri gibi modası geçmeyecek klasik renkleri almanız akıllıca ve risksiz olacaktır.

        Blazer Annie Hall filminde Diane Keaton'ı erkek stiliyle hayatımıza giren blazer, gardropların ikonu oldu. Klasik olmasının yanında trendy bir parça da olan blazerın önümüzdeki ilkbahar sezonunda da çok moda olduğunu hatırlatalım. Ve tabiki bir sonraki sezonlarda da... Indirimden ister önümüzdeki kış sezonunda giyebileceğiniz tüvit ya da kaşmir kalın bir blazer alabilirsiniz ya da daha ince bir kumaştan seçim yapıp baharda da giyebilirsiniz.

        Kalem etek Ne ile tamamladığınıza bağlı olarak trendy, klasik ya da spor yapabileceğiniz kalem etek indirimden alabileceğiniz bir başka klasik. Siyah kalem eteği her zaman giyebilsiniz ama farklı renklerde seçim yapmaktan da korkmayın.

        Stiletto Klasik bir siyah ayakkabinın hiçbir zaman modası geçmez. Gündüzleri jeanlerle de giyebileceğiniz klasik bir ayakkabı etek ya da elbiselerin altında da çok feminen ve seksi olacaktır. Her sezon ayakkabıların daha da önem kazandığı günümüzde indirimden kaliteli bir ayakkabı almak çok akıllı bir alışveriş olacaktır.

        Boğazlı kazak Yıllardır kış sezonunun vazgeçilmezi olan boğazlı kazaklar, önümüzdeki 10 yıl boyunca da moda olacak. Size önerimiz, kaliteli boğazlı bir kazağı bulduğunuz zaman kaçırmayın. Yüzde yüz kaşmir bir kazağa hiç düşünmeden yatırım yapın, pişman olmayacaksınız.

        El çantası Eskiden sadece geceleri kullandığımız el cantaları artık gündelik hayatta da çantaların yerini aldı. Ilkbahar sezonunun da en moda çanta modeli portföy çantalar. O yüzden indirim listenize el çantasını not edin.

        Siyah pantolon Siyah bir pantolon, her kadının sahip olması gereken bir parça. Acil bir iş toplantısı ve tüm resmi etkinliklerde giyilebileceği gibi özel bir gecede de sizin kurtarıcınız olabilir. Size tavsiyemiz, indirimden klasik modelleri tercih etmeniz olacaktır. Böylece, modası hiç geçmeyeceği için yıllarca rahatlıkla giyebilirsiniz.

        Diğer Yazılar