Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kat kat giyinin

        Kış aylarında soğuktan korunmak için kat kat giyilen kıyafetler trend haline geldi. Kat kat giyinmek kazakları üst üste giyinmek anlamına gelmiyor. Kıyafetinizi kalın bir fularla bile tamamlamanız bluzunuza ya da kazağınıza farklı bir görünüm kazandırabilir. Stil ve rahat görünmek istiyorsanız doğru kumaşları birbirleriyle tamamlamanızı tavsiye ederiz. Örneğin kalın dökümlü bir kazağın ya da ceketin içine ince bir bluz ya da gömlek giyebilirsiniz. Kıyafetlerinizi birbiriyle tamamlarlarken dikkatli olmanız gerekir. Bol bir gömleği dar bir pantolon ya da dar bir kalem etekle tamamlayın, aradaki dengeyi her zaman sağlayın. Kalın kumaşları ince kumaşlarla tamamlamak gerekir.

        Tek renge bürünün

        Kış geldiğinde siyahlara bürünürüz. Halbuki başka renklere de şans tanımak lazım. Gri, gece mavisi, kahverengi, siyah, pudra tonları tek başlarına kullanıldığı zaman ince ve zarif bir görünüm oluşturur. Aynı tonlardaki tek renk kıyafetler baştan aşağıya pürüzsüz ve dikkat çekici görünürler. Altın ve gümüş tonlarındaki aksesuvarlarla tamamlanan kıyafetler tasarım parçalarla daha şık görünürler. Unutmayın siyah blazer ve seksi çizmelerle tek renk kıyafetinizi göz alıcı hale getirebilirsiniz.

        Altın ve gümüş aksesuvarlar

        Altın ve gümüş aksesuvarların modası asla geçmez. Aksesuvarlardaki altın ve gümüş tonları kıyafete stil ve zengin bir görünüm kazandırır. Altın ve gümüş tonlarındaki uzun kolyeler, zarif küpeler, şık bilezikler ve kelepçeler kıyafetin görünümünü tamamen değiştirebilir. Altın ve gümüş tonlardaki vintage görünümlü aksesuvarlar kıyafeti zenginleştiren detaylar arasında. Aynı şekilde klasik, küçük siyah elbiseleri gümüş veya altın renklerindeki portföy çantalarla ya da topuklu ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Kıyafetinize farklı ve zarif bir hava katmak istiyorsanız gümüş ve altın tonlarındaki aksesuvarlara yatırım yapmanızı tavsiye ederiz.

        Uzun çizmeler ve bootie'ler

        Uzun çizmeler ve bilekte biten bootie'ler artık kış aylarının vazgeçilmezi haline geldi. Klasik modeller haricinde her sezon yeni formlarla karşımıza çıkan çizme ve bootie'ler her kıyafeti mükemmel tamamlıyor. Skinny bir jean'le ya da şık bir etekle rahatlıkla tamamlanabilen çizme ve bootie'lerin dışında uzun yağmur botları, binici çizmeler, fermuar detaylı yüksek topuklu deri çizmeler ve kürklü botlar kış aylarının olmazsa olmazlarından.

        Şallar, eldivenler

        Kış aylarında aksesuvarları ihmal etmemek gerekir. Uzun tişörtleri uzun hırkalarla tamamlayıp boynunuza uzun şal alın. Ya da blazer ceketinizi deri eldivenlerinizle tamamlayın. Sezonun modası boyunluklar da bluzlarınızı zenginleştirip sıcak kalmanızı da sağlayacaktır.

        Diğer Yazılar