Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Esra Hanım, yazılarınızın önerilerinizin sıkı takipçisiyim. Size sormak istediğim yeni sezondaki jean modası hakkında olacak. Yine skinny modeller mi moda? Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. (Müge A. - İstanbul)

        - 2010 ilkbahar yaz sezonunda tabiki yine jeanler vazgeçilmez hatta her modeliyle karşımıza çıkıyor. Skinny jeanler yeni sezonda parçalanmış olarak vitrinlerde. Acid yıkamalar, yamalı modeller yeni sezonun yenilerinden. Jeanler sadece pantolon olarakta karşımıza çıkmıyor. Jean tulumlar, jean şortlar, jean elbiseler yeni sezonda yine dikkat çekiyor. Hatta sadece kıyafetlerde değil ayakkabı, çantalarda da jean var. Ayrıca 80'lerin modası olan baştan aşağıya jean giymek yine çok moda olacak. Jean pantolonunuzla jean gömleğinizi birlikte giymeye hazır olun. Jeanin bu kadar popüler olduğu bir sezonda hangi jean modeliyle rahat hissediyorsanız o modeli giyebilirsiniz.

        - Merhaba Esra Hanım. Ben tam bir aksesuvar tutkunuyum. Bilezikler, kolyeler, küpelerin kıyafeti değiştirdiğine inananlardanım. Ve geçen sezon defilelerde gördüğüm iri kolyeleri alamadım ama aklımda kaldı. Size sorum şu; bu kolyelerden yeni sezonda da var mı? Varsa almak istiyorum. (Damla K. - İzmir)

        - Aksesuvar tutkunuysanız yeni sezonda çok şanslısınız. Geçen sezon moda olan iri ve iddialı kolyeler yeni sezonda da çok moda. Renkli büyük taşlı modellerden farklı zincirlerli kolyelere kadar iddialı büyük boy kolyeler yeni sezonda dikkat çekecek. Bu tür kolyelerin kıyafetinizi zenginleştireceğine hiç şüphe yok, ancak bu idddialı parçaları takarken başka bir aksesuvar kullanmamanızı tavsiye ederiz. Bu tür kolyeler yeteri kadar dikkat çekici olduğu icin başka bir parçaya ihtiyaç duymayacaksınız. Ve sadece dikkatleri sezonun moda parçası olan iri koleyelerine çekebilirsiniz.

        - Esra Hanım geçen günlerde bir yazınızda kemerleri paltoların üzerine de takabilirsiniz deniştiniz. Ve inanın fikir çok hoşuma gitti ama nasıl bir kemer takabileceğimi bilemedim. Cevaplandırırsanız çok sevinirim. (Ayşegül H. - İstanbul)

        - Ayşegül hanım, kemerler kıyafetinizi değiştirebileceği gibi kıyafetinize başka bir hava da katabilen aksesuvarlardan birisi. Sadece pantolonların beline değil artık kemerler elbiselerle ve pardesüleri farklılaştırmak icin de kullanılıyor. Pardesü ya da kabanınızın kendi kumaşından kemeri yerine deri kemerleri de beline takabilirsiniz. Çok ince olan modeller kalın kumaşlarla iyi durmayacaği için daha kaba kalın kemerleri kullanmanızı tavsiye ederim. Sezonun metal detaylı modellerini deneyebilirsiniz. Ya da size başka bir önerimiz erkek kemerlerini kullanmanız. Delikleri uygun olmayacağını düşünüyorsanız erkek kemerlerini belinize düğüm atarak kullanabilirsiniz. Böylece hem cool görünecek hem de farklı bir görünüm elde edeceksiniz.

        Diğer Yazılar