Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sıfır beden tartışması sürüp giderken kıvrımlı ve dolgun vücutlu kadınların değerinin daha çok anlaşıldığı bir gerçek. Unutmamak gerekir ki kıyafeti taşımak için çok ince bir vücuda sahip olmak gerekmiyor. Hatta kıvrımlı ve dolgun vücutlar kıyafetin hakkını daha çok veriyor.

        Yeni sezonla birlikte kadın silüeti her zamankinden daha seksi ve iddialı bir havaya bürünecek. Vücudunuzdaki seksi kıvrımları ortaya çıkarmanın zamanı geldi. Yeni sezonun vücudu saran elbiseleri, dar etek ve şortları dolgun vücutlu kadınlara hiç şüphesiz ki daha çok yakışacak.

        Boyfriend modası aldı başını gidiyor diye düşünsek bile bol, erkeksi tasarımlar bile feminen ayrıntılarla kombinleniyor. Skinny jean'ler, daracık elbiseler ve taytlar tüm vücut hatlarını ortaya çıkarıyor ve bu iddialı kıyafetler rahat, bol kesimli parçalarla tamamlanıyor.

        Sezonun feminen ayrıntıları

        Yeni sezonda feminen ayrıntılar ön planda olduğu için kıvrımlarını ön plana çıkarmak isteyen kadınların birçok alternatifi var.

        - Eskiden elbiselerin altına giyilen korseler etek ve pantolonları mükemmel tamamlıyor. Üstü korse olan elbiseler oldukça seksi görünüyor. Göğüs ve bel kıvrımlarını başarıyla ortaya çıkarıyor.

        - Daracık vücudu sımsıkı saran elbiseler kalça kıvrımlarını ortaya çıkarıyor.

        - Omuz detayları seksi omuzları ön plana çıkarıyor.

        - Dantel, tül, ipek ve şifon gibi kumaşlar vücudu sararken seksi vurgular katıyor.

        - Mini, dar şortlar kalça kıvrımlarını ve bacakları daha iddialı gösteriyor.

        Vücudunuzu keşfedin

        Her kadının vücudunu iyi tanıyıp ona göre stilini oluşturması gerekir. Herkesin vücudunda kapatmak istediği kusurları vardır ancak bu kusurlarla barışık olmak gerekir. Kalçanız genişse ya da göğüsleriniz iriyse bu sizin kötü bir vücudunuz olduğunu göstermez, biraz sporla bu iddialı yerlerinizin fit görünmesini sağlayabilirsiniz. Ve bunun sonunda kusur olarak adlandırdığınız bu kıvrımlar sizi çok seksi gösterebilir.

        Kıyafet seçimi önemli

        Kıvrımlı vücutlar doğru kıyafet seçimiyle mükemmel görünebilirler. Önemli olan dengeli ve ölçülü giyinmeyi bilmekte.

        - Ne olursa olsun eğer kıvrımlarınız dikkat çekiciyse bunu avantaja çevirin örneğin sade çizgileri tercih edin. Büyük desenli, fırfırlı, aşırı bol kıyafetler kalçalarınızı itici gösterir. Ancak üzerinize oturan, detaysız, sade kumaşlarla hem kıvrımlarınız ortaya çıkar hem de abartısız bir görünüm oluşur.

        - Bel kıvrımlarınız belirginse bu avantajınızı hemen kullanın. Mümkün olduğunca kıyafetlerinizi kemerlerle kombinleyin ve bel çizginizi ön plana çıkaracak dar kesim elbiseler tercih edin.

        - Göğüsleriniz büyük olsa bile, önü tamamen kapalı kıyafetler tercih etmeyin; biraz göğüs dekoltesi vererek göğüs kıvrımlarınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

        KIVRIMLI KADIN SAĞLIKLI KADIN

        Moda dünyası da en kısa zamanda gerçek kadın figürünü bulucaktır. Ne Avrupada ki aşırı zayıf kadınlar ne de Amerikada ki obez kadınlar gelecek nesiller için sağlıklı bir örnek teşkil ediyor. Kıvrımları olan sağlıklı ve fit görünen kadınlar moda dünyası açısından ve gençlere örnek olması açısından en ideal silüet.

        Catherine Zeta-Jones, Jennifer Lopez ve Beyonce gibi sürekli ön planda olan yıldızlar kıvrımlarını sergilemekten çekinmeyen ünlüler arasında.

        Diğer Yazılar