Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tüm dünyadaki yetenek avcıları, birden fazla dalda kabiliyeti olan isimlerin, ünlerini daha uzun sürdürebileceği konusunda hemfikir. İyi bir şarkıcı olmanın ötesinde oyunculuk yapabiliyorsanız, ya da çok iyi bir aktör/aktrisken muazzam şarkı söyleyebiliyorsanız gelecek sizin...

        İşte bunun son örneği; Serenay Sarıkaya...

        Allah vergisi güzelliğini, plastik cerrahların ufak dokunuşlarıyla son haline getirmiş, başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya...

        Peki onu diğerlerinden farklı kılan ne? Çoğunuz Serenay’ın ne denli iyi şarkı söylediğinin farkındasınızdır. Öyle ki, bunu keşfeden dizi yapımcıları, daha Lale Devri’ndeyken ona şarkı söyleterek rating kazanabileceklerini gördüler.

        O dönem bir kaç gazete ve bir iki magazin programının dikkatini çeken bu performans, bugün ‘benim diyen’ birçok şarkıcıyı yerin dibine gömebilecek kadar güçlü ve büyük.

        Bugüne kadar dizilerde, katıldığı programlarda söylediği şarkılar toplamda 21 milyondan fazla tıklanmış YouTube’da... Dikkat edin, sadece Youtube verilerinden bahsediyorum... Halil Sezai’nin İsyan’ı, Serenay tarafından yorumlanmış haliyle tam 4 milyon 981 bin kez tıklanmış. Sertab’ın Yanarım’ı ise 4 milyon 748 bin...

        Bu rakamların size bir şeyler ifade edebilmesi için şöyle bir örnek verebilirim;

        Deniz Seki’nin son şarkısı ‘Hayat İki Bilet’, Seki’nin malum durumundan dolayı, o olmadan kliplendi. Klipte, Gülben Ergen’den Demet Akalın’a, Oktay Kaynarca’dan Berkay’a bir dolu ‘ünlü’ vardı... Bu klip neredeyse tüm ana haber bültenlerinde dakikalarca yayınlandı, gazetelere haber oldu ama YouTube’da henüz, 1 buçuk milyonu bulabilmiş değil!

        Günün sonunda müzik sektörü için önemli bir veri Serenay’ın durumu. Ben şöyle şarkıcıyım, böyle starım diyenler bir aynaya, bir de bu verilere bakıp acilen silkelenmeli... Söz meclisten içeri!

        ALTIN TELEFONLAR GELİYOR

        Yanlış okumadınız... Bildiğiniz altın! Telefonlar binlerce liraya satılmaya başladı başlayalı, ‘Alo desin yeter’den çıktı olay... Nasıl bir Ferrari ayağını yerden kesmenin ötesinde bir ihtiyacı karşılıyorsa, bahsettiğim yeni trend de o hesap.

        Aslında her şey Pharrell Williams’ın iPhone 3’ünü altın kaplatmasıyla başladı. Peşinden Victoria Beckham, Puff Diddy, Neymar ve Rihanna geldi... Önceleri sadece ‘altın’ olması yeterken, zamanla kişiye özel tasarımlar girdi işin içine. Kimi timsah derisi ile kombinledi kimi pırlanta taşlar ekledi üstüne.

        İsviçre merkezli Golden Dreams Geneva ve Caimania’yla, İsveçli Golden Concept’in başı çektiği bir sürü tasarım şirketi çıktı ortaya. Bir de bu şirketlere telefonunu tasarlatmak için bekleyenler. Çok kısa zamanda önce topçularımız sonra popçularımız peşlerinden de iş adamlarımızda göreceksiniz bu telefonları.

        Etrafınızda, bileklerindeki saatlerden sonra ellerinde de küçük bir servetle gezen insanlara hazır olun... Bu arada bir de dip not vereyim size. Şimdilerde zenginlik sembolü olarak bu telefonlar baz alınıyor. Çünkü lüks saatlerin, bir kaç yüz dolara alınabilen çok başarılı replica’ları olsa da henüz bu telefonların sahteleri üretilmiş değil...

        BARIŞ FALAY’A NE OLDU?

        Yılların oyuncusu, hatta dedikleri gibi ‘işin emekçisi’ Barış Falay... Oynadığı hemen her rolle izleyenin belleğinde hatırı sayılır bir bölgeye, bir daha oradan çıkmamak üzere kurulan bir oyuncu... Gelin görün ki, oyunculuğunun da ötesinde bir ‘stil ikonu’ durumuna doğru gidiyor kariyeri. Peki nasıl oldu bu? Senelerdir gözümüzün önünde duran ve gayet ‘sıradan’ algılanan adam ne oldu da parlamaya başladı?

        İşin sırrı giyende değil, giydirende burada... Falay kendini erkek modasının en kendine has ismi Ferruh Karakaşlı’ya teslim etti edeli, algısı çok değişti. Giydiği her parça kendine özel üretiliyor. Kullanılan kumaşlar genelde ‘kumaşın Rolls Royce’u olarak bilinen Moxon... Metresi yaklaşık 200 pound. Aralarında birçok J.F. Kennedy’nin de olduğu çoğu Amerikan başkanının da kullandığı kumaş... Malzeme Moxon, tasarlayıp diken Ferruh Karakaşlı, taşıyan da Barış Falay olunca ortaya böyle ışıl ışıl bir görüntü çıkıyor işte...

        Diğer Yazılar