Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYRAM başladı, herkes bir yerlerde. Kimi ailesiyle, kimisi tatilde. “Mevsim yaz, ben de bayramı tatil yerinde geçiriyorum” diyenlere Bodrum’dan alternatif eğlence planları sundum.

        X Beach, 5 duyuya hitap ediyor

        BODRUM piyasasına bir girdiler pir girdiler. Yalıkavak denilince akla gelen mekân X Beach, bayramda deniz, kum, güneş, eğlence diyenlere alternatifler sunuyor. Bugün Mert Aydın, Türkçe müziğin sevilen şarkılarıyla X Beach’i coşturacak. İkinci gün ünlü isimlerin eksik olmadığı Ara Turka konseptli partide Cenk Çöteli çalacak. Pazar günü ise Lucca’nın da DJ’liğini yapan Murat Tokuz yerli yabancı hit şarkıları yorumlayan performansıyla X Beach’te olacak.

        Açık havada yıldızlı geceler

        YAZ döneminde açık hava konserleri âdettendir. Bodrum amfi tiyatroda konserler bayram eğlencesi tadında geçecek. Bugün Volkan Konak, cumartesi Duman ve bayramın son günündeyse Berkay amfi tiyatroda konser verecek isimler. Bu üç önemli isimle amfi tiyatro konserleri Bodrum’u sallar, benden söylemesi.

        Marinada caz keyfi

        ON yıldır çizgisini bozmayan Bodrum Yatch Club bayram programıyla misafirlerini ağırlayacak. Ünü Çeşme’den dalga dalga Türkiye’ye yayılan Yol Project grubu geçmişten günümüze hit olmuş yerli yabancı şarkıların cover’larıyla cuma akşamı Yatch Club’da. Cumartesi Yatch Club’ın alışılagelmiş caz gecelerinden biri yaşanacak. Enerjisi ve yeteneği ile başta ABD olmak üzere tüm dünyada isim yapmış Carlton J. Brown, cazdan soul’a uzanan şarkılarıyla müzik ziyafeti yaşatacak. Bayramın son günü ise Fatih Erkoç, Zafer Çebi orkestrasıyla misafirleri 70’lere ve 80’lere götürüyor.

        Cenk Eren’li My Club

        MÜZİĞİN ve eğlencenin duayen ismi Cenk Eren, kendi markası My Pavyon ile İstanbul’u salladıktan sonra yazları ise Bodrum Yalıkavak’a demir atanlardan. Şimdi mekânın adı My Club oldu. Fakat eğlencesi, hizmeti aynı. Bayram boyunca üç gün Cenk Eren kendi mekânında performans sergileyecek. Bodrum ve bayram için özel bir repertuvar hazırlayan Eren’li My Club’ı planlarınıza dahil edin derim. Bayramda gidemezseniz de kaçırdık diye hayıflanmayın zira Cenk Eren sezon boyunca her cuma ve cumartesi My Club’da.

        Kuum'da partilemece

        TÜRKBÜKÜ’NÜN önemli kozlarından Kuum Hotel de bayramı eğlence ve parti ile buluşturanlardan. Perküsyon sanatçısı Erkut Sezer, bayramın ilk ve son gününde DJ Hakan Kabil’le birlikte Kuum Hotel’de olacak. Cumartesi günü ise ünlü DJ Suat Ateşdağlı, misafirlerini bolca dans ettirecek.

        Terasta latin rüzgarı esecek

        MARİNA Vista Otel’in teras bölümünde yer alan Bu Teras’ta, bayramda Latin ateşi içinizi ısıtacak. Cuma günü Malabadi, Bu Teras misafirlerinin karşısına çıkacak. Latin müziğine yön veren grup ile kendinizi müziğin ritmine kaptıracaksınız. Cumartesi ise İzmir Ekspres ile Latin ezgilerden caza, poptan dünya müziğine evrensel bir müzik ziyafeti yaşanacak. Bayramın son gününde ise özel bir ismi konuklarıyla buluşturacaklarmış.

        Bodrum'un sahnesi

        YIL boyunca İstanbul’da yıldızların sahnesi olan mekân, bu yaz Türkbükü’ne demir atanlardan. Bayramın ilk günü Serdar Ortaç ile kapılarını açacak Sahne İstanbul, sahnesini cumartesi günü Hakan Altun’a, pazar günü ise Demet Akalın’a teslim edecek. Sahne İstanbul’da sezon boyunca yıldız isimler sahne alacak.

        Diğer Yazılar