Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalıkavak Marina, Bodrum’da bir simge olur mu bilemem ancak arka arkaya açılan mekânların mutsuz olduğunu artık bilmeyen yok. Marinayı şöyle baştan başa gezerken yeni yerlerin açıldığını gördüm. Ancak hepsinin işlerinin iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Huysuz Aşçı diye bir yer vardı. İlk yerinde iyi kötü iş yapıyordu. Şimdi taşınmış. Beklediği ilgiyi gördüğünü sanmıyorum.

        Hemen yanında Quzu diye bir yer açılmış. İstanbul’daki zaten iş yapmıyordu. Gidip Bodrum’da açmanın mantığını anlayamıyorum. Bu sene adından söz ettiren Agency ne iyi ne kötü.

        Canlı müzik yaptığı için orta halli diyebiliriz. En çok iş yapan mekânlar arasında Cook Shop ve Günaydın yer alıyor. İkisi de gün boyu full çekiyor. Özellikle Cook Shop’un dokusu burada tuttu.

        Günde iki bin kişi giriş çıkış yapıyor. İnanılmaz bir rakam. Uç noktada yer alan eğlence adasında yeni yerler açıldı. Nobu ilk demir atan yerlerden biri. Hafta sonu iş yapıyormuş. Hemen yanında Cipriani var. Varla yok arasında bir mekân haline geldi. Bu sene eski popüler havası yok gibi.

        Aynı kaderi bence Nusret de yaşıyor. Geçen sene yer bulma sıkıntısı yaşanıyordu. Umarım bu seneden ders çıkarıp seneye temkinli olurlar. Bu her iki mekânın yanında dünyaca ünlü gece kulübü Billionaire var. Ben de yarım saat uğradım. Kapıda bir güvenlik duvarı. Ne gerek var?

        Tatil yerinde insanlar rahat olmak istiyor. Neyse içeriye girdik, oturduk. İçeride 30-40 kişi vardı.

        Yarım saat oturduk. Daha çok oturmak isterdik ama mekân boş olunca insanın keyfi kaçıyor. İşin özü bu sene Bodrum’un ne tadı var ne de tuzu. Bu kadar pahalı tatil beldesi ancak bizde olur. Bodrum 5 sene içinde kendini bitirecek. Beach’ler, taksiler çok pahalı. Bu sene dökülmeler başladı zaten. Seneye neler olacağını şimdiden tahmin ediyorum.

        Paraya para demeyen dondurmacı

        Türkbükü'nde sessiz sedasız çok büyük ciro yapan başka mekânlar da var. Sırayla şöyle bir göz atmak istedim. Türkbükü Dondurmacısı var. Bütün dondurmalar doğal diyorlar. Ne kadar doğru orasını bilemem ancak bir gerçek var ki her şeyden dondurma yapmışlar. Aklınıza ne geliyorsa. Yakında çimden dondurma yapacaklar diye korkuyorum. Küçücük bir yer, kapının önünde uzun bir kuyruk. Öyle ucuz falan da değil. Ailecek işletiyorlar. Bazen kuyrukta yarım saat bekleyen oluyormuş. Vallahi helal olsun.

        Diğer Yazılar