Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Yeni mekanik, yeni deneyim - Teknoloji Haberleri

        Toplamda 135 karttan oluşan yeni paket, oyundaki dengeleri şimdiden değiştirdi. En popüler destelerin neler olacağı henüz belli olmasa da Warlock ve Hunter sınıfları ekstra güçlendi. HT Cumartesi'nden Asım Öner'in haberi...

        SINIF FARKI YOK

        Eskiden büyü özellikleri ağır basan sınıfların dışlanıp sadece Paladin, Warrior, Hunter, Rogue ve Shaman sınıflarının elinde olan “Silah kullanabilme” artık her sınıf için mümkün. Her tur sonunda 3 kart çekmeyi sağlayan Mage silahı Aluneth ve her tur başında 1 Demon çağıran Warlock kartı Skull of Man’ari, sınıflarına katkıda bulunmaya başladılar bile.

        YENİ MEKANİK

        “Desteden sahaya direkt sürme” özelliği artık mekanik olacak. Yani Recruit kartlarıyla destenizden belirli özellikteki kartları direkt olarak sahaya çağırabilecek ve bu mekaniklere özgü desteler tasarlayabileceksiniz. Şimdilik bu mekaniği kullanan en popüler sınıflar Druid ve Warlock olsa da yeni mekanik etrafında şekillenecek bir Kontrol Warrior’ın önümüzdeki günlerde ortaya çıkacağı kesin!

        REKLAM

        YENİ DENEYİM

        Hearhstone hayranlarının epeydir beklediği bir oyun modu sonunda karşımızda. Zindana girişte seçtiğiniz sınıfın kart destesiyle ilk karşılaşma başlıyor. Her sınıfın başlangıç destesinden 10 adet kartla başlayacak, her zaferden sonra sunulan 3 ganimetten destenize en uygun olanı seçeceksiniz. 8 adet Boss’u yendiğinizde zafere ulaşmış olacaksınız. Birbirinden farklı 30’dan fazla düşmanla karşılaştığınız ve her seferinde farklı bir desteyle oynuyor olmanız eğlenceyi doruklara çıkarıyor. Her serinin oldukça zorlu son mücadelesinde hazırlıklarınız sizi yanıltıyor olsa da her yenilgi sonrası daha güçlü bir deste yaratma hırsıyla kendinizi yine zindanların karanlık koridorlarına atacaksınız.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ