Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - KÜBRA AĞAÇYETİŞTİREN - Keçiören Belediyesi ve Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi arasında imzalanan protokolle "Halkla İlişkiler Akademisi"nin startı verildi.

        Keçiören Belediyesinden alınan bilgiye göre, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde eğitimine devam eden 3'üncü ve 4'üncü sınıf öğrencilerini kapsayan ve Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan proje ile öğrencilere mesleki tecrübe kazandırma ve teorikte öğrendiklerini pratikte uygulama imkanı sunulacak.

        Böylelikle, "kamu kuruluşlarında halkla ilişkiler" dersi alan 20 öğrenci, 4 saatlik eğitimin sonunda üç iş günü Keçiören Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğünde saha ve iş tecrübesi kazanacak. Beşer kişiden oluşan 4 grubu içeren çalışma, aralık ayı sonunda tamamlanacak.

        İş tecrübesi kazanma sürecini tamamlayan öğrenciler daha sonra iletişim fakültesinden mezun olan ve çeşitli kamu kurumlarında veya özel sektördeki kuruluşlarda mesleki başarıya ulaşmış mezunlarla buluşarak, onların başarı öykülerini dinleme fırsatı bulacak.

        Akademi öğrencileri hazırlamış oldukları halkla ilişkiler projelerini mezunlardan oluşan jüriye sunacak. Jüri tarafından birinci seçilen proje, 20 öğrencinin katılımıyla Keçiören'de uygulamaya konulacak.

        Jüri değerlendirmesinin ocak ayında yapılması planlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler