Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Böcek, Çakırlar ve Bahtılı'yı gezdi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Çakırlar Kapalı Semt Pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

        Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Çakırlar Mahallesi'nde pazarcı esnafını ziyaret etti. Çakırlar Kapalı Semt Pazarı'nda tek tek tezgahları ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, esnaf ile selamlaşıp sohbet etti. Pazar alışverişi yapan Muhittin Böcek'e esnaflar tadar vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

        Başkan Böcek, pazar ziyareti sonrası Bahtılı Mahallesi'nde kahvehane de vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Bölge halkıyla her fırsatta bir araya geldiklerini belirten Muhittin Böcek, "Bugün Çakırlar ve Bahtılı Mahallelerimizde halkımızla buluştuk. Pazarcı esnafımızı ziyaret ettik, kahvehanede vatandaşlarımızla çay içtik. Bölgemizde yapacağımız çalışmalarla ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirerek, onlarında fikirlerini aldık. Çakırlar Antalya'nın son yıllarda önemli gelişme gösteren bir bölgesi. İlerleyen yıllarda bu bölge çok daha gelişip güzelleşecek" diye konuştu.

        Başkan Böcek, son olarak Çakırlar Mahallesi'nde hayırsever Bektaş Temel tarafından tadilatı yapılan Hacı Hüsnü Demirci Cami'nde mahalle sakinlerinin ikram ettiği yemekte, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik ve Antalya İl Müftüsü Osman Artan ile bir araya geldi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        10.02.2017 16:59:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler