Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niksar'da Servis Şoförlerine Seminer Verildi

        (Fotoğraflı)

        Sedat Özata

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Niksar ilçesinde okul servis araçları ile taşımalı eğitim servis sürücülerine yönelik "öğrencilerin taşıma güvenliği" konulu seminer verildi.

        Okul öğrencilerinin ve okul taşıtlarının karışabileceği trafik kazalarını önlemek ve çocukların güvenli bir trafik ortamında eğitim öğretimlerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen seminerde, servis şoförlerinin, diğer sürücülere nazaran çok daha dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

        İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğinden Polis Memuru Sadi Özcan ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik görevlilerinden Abdullah Algül tarafından verilen seminerde, Karayolları Trafik Kanunu, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği, şoförlerin uyması gereken trafik kuralları ve bazı konularda okul servis şoförleri slayt eşliğinde bilgilendirildi.

        Öğrenci servis şoförlerine yönelik yapılan bilgilendirici açıklamaların ardından katılımcılardan sorular alınarak karşılıklı cevaplandırıldı.

        Servis şoförlerine kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, çocukların okula gidiş gelişlerinde şoförlerin çok dikkatli olmaları konusunda uyararak servis şoförlerine ve katılımcılara teşekkür ettikten sonra toplantı son buldu.

        (SÖZ-

        09.03.2017 12:04:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler